1

Landelijk Atelierweekend Roxanna Varinia




Landelijk Atelierweekend Roxanna Varinia

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kunst heeft magie, een betekenis en kan vanuit verschillende perspectieven ervaren worden. Het toont een verhaal, voor een ieder om zich in te leven.

Ik creëer digitaal visuele verhalen die inspireren, gevoelens oproepen en een sfeer weergeven zodat er een visuele belevenis ontstaat. Dit proces is geheel intuïtief en laag voor laag knip, plak en positioneer ik foto’s tot het samenvloeit tot een nieuw kunstwerk. Met elk een eigen identiteit, energie en verhaal.

In mijn creaties is er een harmonie tussen donker en licht en hebben mijn werken een hoog contrast. Een kunstwerk van Roxanna Varinia is dan ook een echte blikvanger aan de muur of in het interieur! Mijn kunst zal de aandacht vragen door de kleuren en de details en je uitnodigen je open te stellen voor de boodschap.

Ook kan het dienen als een mooi startpunt voor diepgaande gesprekken. Of voor een innerlijk gesprek of meditatie/visualisatie met jezelf! Laat je inspireren door de kracht, schoonheid en wijsheid dat mijn werk uitstraalt.

 Bezoek landelijkatelierweekend.nl

Landelijk Atelierweekend Roxanna Varinia
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.