1

WeddingFair
WeddingFair

Het trouwseizoen gaat van start met WeddingFair
Say I do! Weddingshoppen in Zoetermeer op 19-03

Zondag 19-03 kun je je hart ophalen bij WeddingFair. Dé Trouwbeurs voor Nederland is voor de 2e editie te gast bij Dekker Zoetermeer.

Dus trouw je in 2023/2024 of ben je pas gevraagd? Begin je net begonnen met de planning van jullie perfect wedding dan wil je zeker alle prachtige trouwringen, locaties en trouwjurken niet missen. Bij WeddingFair Zoetermeer krijg je een berg info en inspiratie van trouwspecialisten; zo krijg je vakkundige antwoorden op al jouw vragen.
BELEEF Je kunt een verrassende proeverij doen, er is veel aandacht voor bruidsmode, je kunt schoentjes passen en ook de bruidegom wordt niet vergeten. Hij kan terecht voor zijn gehele outfit inclusief accessoires en zich verdiepen in trouwvervoer, de fotoreportage en de muziek op het feest. Jouw complete bruiloft kun je op deze populaire trouwbeurs organiseren met specialisten voor elk detail van de trouwdag.

JOUW EERSTE CADEAU Wij bij WeddingFair vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het jaarboek van bride to be weddingplanner cadeau!
Met meer dan 200 pagina’s aan weetjes, tips en nog veel meer.
Het boek is te koop in boeken winkels voor 19,95. Maar jij als aanstaande bruid of bruidegom kan hem ophalen op een van de beurzen als jij het jaarboek reserveert via de website.

WeddingFair
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.