1

Prikkelarme dag FEC Sevenum


-advertentiepositie-



Prikkelarme dag FEC Sevenum

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Fun & Entertainment Center (FEC) Sevenum organiseert op 15 september voor de eerste keer een prikkelarm dagje uit, speciaal voor kinderen met bijvoorbeeld autisme, epilepsie of een lichamelijke en/ of geestelijke beperking.

Denk je aan een binnenspeeltuin of trampolinepark, dan denk je al snel aan hyperactieve kinderen, chaos en hectiek. FEC Sevenum is dan ook voor veel kinderen de ultieme plek om urenlang te spelen en te ravotten. Toch zijn Mattel Play! en The Portal niet voor ieder kind een vanzelfsprekend leuk uitstapje, want al die prikkels kunnen ook als te veel worden ervaren. Om die reden wordt nu de prikkelarme dag speciaal voor kinderen die gevoeliger zijn voor prikkels gehouden. Zo kunnen ook zij komen spelen bij Mattel Play in de werelden van hun favoriete TV-helden of een salto maken op een van de vele trampolines, de gaafste tricks oefenen op de freerunbaan en steppen of BMX’en op de pumptrack bij The Portal.

“Een bezoek aan Mattel Play! en of The Portal Action House zorgt voor een geweldige beleving en daar moet ieder kind van kunnen genieten”, vinden de medewerkers van FEC Sevenum. Tijdens de prikkelarme middag zullen de prikkels daarom tot een minimum beperkt worden, zo ook het aantal bezoekers. Meet & Greets bij Mattel Play! worden ruim van tevoren persoonlijk aangekondigd, tickets moeten online worden gekocht zodat er geen rij ontstaat aan de kassa, het volume van de muziek gaat omlaag, de licht- en geluidseffecten worden gedempt, de keuzes op de menukaart in de horeca worden beperkt, de partyrooms worden ingericht als rustruimte en het personeel zal zorgen dat alles deze middag georganiseerd verloopt. Deze aanpassingen zullen volgens de medewerkers niets afdoen aan de complete beleving, maar zorgen er wel voor dat ook kinderen die gevoelig zijn voor prikkels kunnen spelen in de meest unieke binnenspeeltuin van de Benelux en hun gaafste trucs kunnen oefenen bij The Portal Action House.

Mattel Play! is vooral voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Alle kinderen van 8 jaar of ouder mogen op avontuur in The Portal Action House.

 Bezoek www.fecsevenum.nl

Prikkelarme dag FEC Sevenum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.