Pop-up restaurant SterkWater
Pop-up restaurant SterkWater

SterkWater keert terug naar Fort Abcoude! Vanaf maart geniet je van een bijzonder 5-gangen diner in Fort bij Abcoude. Kom jij tussen 9 maart en 2 april genieten van een bijzondere avond uit, vol verhalen, muziek en een heerlijk diner? Fort bij Abcoude is het oudste fort (1885) van de Stelling van Amsterdam, de verdedigingslinie van de stad Amsterdam. Helemaal gebouwd uit bakstenen, de laatste in zijn soort. Niet alleen het fort zelf is bijzonder, ook de flora en fauna rond het monument zijn prachtig.

Zo vind je er regelmatig vleermuizen, ijsvogels en andere bijzonderheden. We dineren in het oude kruitmagazijn, naast de slaapvertrekken van de soldaten. Zien we jou binnenkort op dit raadselachtige fort?

Waar ga ik van genieten?

5-gangen diner

Een bijzonder en heerlijk 5-gangen diner: bereid met liefde en speciaal ontworpen op basis van de verhalen van Fort bij Abcoude.

Volledig drankarrangement
We hebben heerlijke wijnen, bieren en mocktails geselecteerd bij het menu. Geniet van een arrangement dat bij jou past.

Fantastische locatie
Een echte avond uit op Fort Abcoude onder de rook van Amsterdam. Wandel met ons mee en ontdek de verhalen van dit stukje UNESCO werelderfgoed

Live muziek & beleving
We hebben iedere avond geweldige muzikanten, die met veel plezier de avond begeleiden met gezellige en sfeervolle muziek.

Prijs
98.95 Voor een volledig verzorgde avond met muziek, beleving, een 5 gangen diner en drankarrangement

Pop-up restaurant SterkWater
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.