1

Run and Roast hardloopevenement


-advertentiepositie-



Run and Roast hardloopevenement

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Doe je mee aan de Run and Roast op zaterdag 1 april? De Utrechtse hardloopwedstrijd waar na de finish een burger op je wacht op Terraseiland Fort aan de Klop.

Als er een heerlijke burger op je staat te wachten, dan wil je toch best een mooie route van 5 of 10 kilometer rennen? Run & Roast is een sportief en gezellig evenement. Op zaterdag 1 april komt dit hardloopevenement voor de tweede keer naar Fort aan de Klop.

Hardlopen, muziek, vuurkorven, Beyond Meatburgers, lekkere drankjes: waar vind je een ren-event met meer sfeer?

En of twee rondes?

Het parcours is gemeten, vlak en goed geasfalteerd. Je kiest zelf of je n of twee rondes van 5 kilometer loopt. Vanaf Fort aan de Klop ga je langs de Vecht door Oud Zuilen en via de Groeneweg en 2e Polderweg ren je weer terug.

Doe mee en win een prijs

De snelste drie heren en dames op beide afstanden winnen mooie prijzen. De nummers 1 ontvangen een paar hardloopschoenen n een uitgebreide loopanalyse in de All4running winkel. De nummers twee en drie die over de finish komen krijgen cadeaubonnen van All4running. En iedereen maakt kans op extra prijzen in de Run & Roast Lottery. Dus gooi na de finish je startnummer in de Beyond Meat kruiwagen en duim dat je wint.

Datum en tijd

Zaterdag 1 april 2023
Aanvang:
15.00 uur 5 kilometer
16.00 uur 10 kilometer

 Bezoek www.fortaandeklop.com

Run and Roast hardloopevenement
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.