Vikingfest


-advertentiepositie-



Vikingfest

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ben jij klaar voor Vikingfest van zaterdag 27 tot en met maandag 29 mei 2023? Met Pinksteren komen er ruim 200 Vikingen naar het preHistorisch Dorp! Ontmoet handelaren, vechters, ambachtslieden en complete Vikinggezinnen. Bemachtig snel je plekje voor dit bijzondere evenement.

In het pinksterweekend ziet het openluchtmuseum in Eindhoven er heel anders uit: je loopt overal Vikingen tegen het lijf en waant je zo in de vroege middeleeuwen. Er zijn niet alleen vechters, maar ook veel ambachtslieden die je laten zien hoe de Vikingen vroeger hun waar maakten. Maak nieuwe Vikingvrienden en dompel je onder in een weekend vol avontuur en historie!

Ervaar de unieke sfeer van 1300 jaar geleden op de markt van het preHistorisch Dorp!! Dit jaar vind je verspreid over het museum tientallen bijzondere handelaren. Zo is er een smid er met mooi smeedwerk, messen, bijlen en meer. Of ga naar de sieradenmaker voor prachtige sieraden van goud, zilver en brons. Je maakt je accessoires compleet met handgemaakte glaskralen. Ook voor kleding is er genoeg te vinden: handgemaakte schoenen, hand gesponnen en handgewoven stoffen en nog veel meer. Kom je langs met kleine kinderen? Stop dan zeker even bij het kraampje vol kinderspeelgoed!

 Bezoek prehistorischdorp.nl

Vikingfest
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.