Nannie Sterk Toernooi improvisatietheater


-advertentiepositie-



Nannie Sterk Toernooi improvisatietheater

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 25 maart is het weer zover, het Nannie Sterk toernooi. In Artiance barst de jaarlijkse strijd los om de felbegeerde wisselbokaal. Maak je klaar voor een avond vol hilarische en ontroerende scènes. Papaver improvisatie Alkmaar nodigt iedereen uit voor een perfecte avond theater voor jong en oud.
Tijdens het theatersport toernooi spelen vier teams van vier personen korte scénes tegen elkaar. Alles is geïmproviseerd en ontstaat door suggesties uit het publiek. De teams zetten met jouw input vlijmscherpe scènes neer die je raken en in de lach doen schieten. Uiteindelijk is het het het publiek dat samen met een vakkundige jury bepaalt wie de winnaar is.

Het Nannie Sterk Toernooi van Papaver is inmiddels een begrip in de theater sportwereld. Begin maart wordt via interne voorrondes bepaalt welk team binnen Papaver de strijd aan gaat. Samen met Tartrek (Haarlem) en Parnassos (Utrecht) zal dit team strijden tegen de winnaar van de vorige edities, Placebo uit Amsterdam. Lukt het de teams om hen dit jaar te verslaan? Kom kijken!
https://nanniesterktoernooi.nl/

 Bezoek nanniesterktoernooi.nl

Nannie Sterk Toernooi improvisatietheater
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.