Paaseieren expositie met stadsspeurtocht Assen


-advertentiepositie-



Paaseieren expositie met stadsspeurtocht Assen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Als je tussen 25 maart en 10 april over langs het grasveld bij het Drents Museum loopt, word je zeker weten verrast door de prachtige kunstwerken. Dit jaar staan er ook weer kleinere eieren bij verschillende winkeliers in de etalages, die onderdeel uitmaken van de stadsspeurtocht. Een superleuk gezinsuitje!

De scholengemeenschap CS Vincent van Gogh in Assen organiseert, onder regie van kunstdocente Karin Kingma, voor de derde keer een pop-up expositie met prachtig geschilderde reuze-Paaseieren op de Asser Brink. Wat het zo uniek maakt is dat er dit jaar meer dan 30 kunstwerken te bewonderen zijn. De makers zijn scholieren van het CS Vincent van Gogh en verschillende basisscholen uit Assen.

Dit jaar staan er kleinere eieren (verstopt) bij verschillende winkeliers. Ga samen op zoek naar de geschilderde paaseieren, beantwoord de speurtochtvragen en schrijf de antwoorden op de speciale speurtochtkaart. De stadsspeurtocht is van 25 maart tot en met 10 april te lopen en verkrijgbaar bij VVV Assen of digitaal. Elk kind mag met een ingevulde speurtochtkaart een cadeautje afhalen bij VVV Assen.

 Bezoek www.ditisassen.nl

Paaseieren expositie met stadsspeurtocht Assen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.