1

Koningsdag Papendrecht




Koningsdag Papendrecht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op donderdag 27 april is het weer zover. Koningsdag in Papendrecht! De restaurants en bars in het centrum pakken uit met mooie terrassen en podia. En natuurlijk is er weer een vrijmarkt van 07:00 uur tot 17:00 uur. De overige activiteiten - waaronder veel, heel veel muziek - starten allemaal na de aubade om 9:30 uur bij de Muziektent.

Bij de muziektent is de hele dag veel te doen met een afwisselend programma vol straattheater, muziek en show. Omdat de Muziektent aan de Kazernestraat 75 jaar bestaat maken we 75 minuten vrij op het podium om Papendrechts talent een kans te geven te laten horen wat ze kunnen. Voor de jongere Papendrechters zijn er onder meer spannende poppenkastvoorstel­lingen en een ballonnenvouwer. Of laat je schminken en ga op de foto met levensechte Disneyfiguren Mickey en Mini Mouse, Pluto, Goofy, Tom en Jerry.

Op het Marktplein en rond de De Meent staan weer food trucks en spectaculaire attracties voor de jeugd. Haal de top van de Adrenalator voor je tegenstander en slide vervolgens weer naar beneden om de moeilijke beklimming opnieuw in te zetten. En er zijn trampolines, de spannende 4-in-1 Acro-Benji en draaimolens. Bij Willaerts aan de rivier vinden bruisende optredens plaats van The Originals, Session en Freek F. Jut en Jul en Mitra viert het koningsfeest met DJ’s, bands en gezellige terrassen op de Veerpromenade. En aan het einde van de avond is het weer genieten van een groot vuurwerk op de rivier.

Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend of parkeer uw auto op de Industrieweg. Het wordt een mooie dag!

 Bezoek www.oranjecomitepapendrecht.nl

Koningsdag Papendrecht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.