1

Tweetakt | Zaterdagprogramma


-advertentiepositie-



Tweetakt | Zaterdagprogramma

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op Fort Ruigenhoek vind je het festivalhart van Tweetakt. Een historische locatie net buiten de stad Utrecht waar natuur, theater, dans, muziek en beeldende kunst samenkomen. Bekijk het programma van zaterdag 17 juni

Op Fort Ruigenhoek vind je het festivalhart van Tweetakt. Een historische locatie net buiten de stad Utrecht waar natuur, theater, dans, muziek en beeldende kunst samenkomen.

Programma Fort Ruigenhoek
Op het fort is er elke dag theater en dans te zien. In en rondom de bunkers vind je allerlei kunstwerken en korte films van verschillende kunstenaars.

Praktische informatie
Fort Ruigenhoek ligt ten noorden van Overvecht. Het Fort stamt uit 1869-1870 en is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Slechts een paar keer per jaar kun je het Fort op afspraak bezoeken. Tijdens Festival Tweetakt is het open voor iedereen Op het fort vind je een restaurant en terras, met hapjes, drankjes en maaltijden.

De toegang tot Fort Ruigenhoek is 5,- (of 1,- voor iedereen met korting). Je kunt ter plekke bij de ingang van het terrein betalen. Daarmee heb je toegang tot het kunst-, film-, en randprogramma op het fort. Heb je een kaartje voor een voorstelling op Fort Ruigenhoek, dan zit de toegang tot deze locatie inbegrepen in je ticket. Je hoeft dan dus geen toegang te betalen als je op het terrein aankomt, je hoeft alleen je kaartje te laten te zien.

Programma zaterdag 17 juni
Openingstijden Tweetakt
Zaterdag: 10:00u tot 21:00u
Zondag: 10:00u tot 18:00u

Locatie
Fort Ruigenhoek
Ruigenhoeksedijk 125A
3737 MR Groenekan

 Bezoek tweetakt.nl

Tweetakt | Zaterdagprogramma
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.