Vt wonen&design beurs 2023


-advertentiepositie-



Vt wonen&design beurs 2023

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 3 tot en met 8 oktober 2023 is het weer zo ver! Dan vindt de meest inspirerende woonbeurs van Nederland plaats. Wat kan je dit jaar verwachten en doen, zien en horen tijdens de vt wonen&design beurs? Er staan zo’n 300 bekende en nieuwe woonmerken voor je klaar om hun nieuwste collecties en producten aan je te tonen. Ze laten je zien wat de nieuwste trends zijn voor je woonkamer, badkamer of slaapkamer. Net als de mooiste nieuwe innovaties en bijzondere eyecatchers.

Zin om je bij te laten praten over dé woontopics van nu? In het Woontheater verrassen verschillende woonexperts je graag met hun talks over de laatste woontrends, stylingadvies, indelingstopics en nog veel meer! Van sanitair tot styling en van keuken tot badkamer. Nieuw dit jaar is er ook een Energy Theater. Er is namelijk zoveel innovatie te delen dat experts hier helemaal inzoomen op het gebied van solar-oplossingen en je uitgeleggen wat je moet weten over warmte-oplossingen en de opslag van energie. Zodat jij straks helemaal geïnformeerd en voorbereid bent voor een duurzame toekomst.

In het vtwonen clubhuis inspireren onze stylisten je ook dit jaar weer met de mooiste kleuren, tofste materialen en uiteenlopende stijlen. Fietje, Marianne, Liza en Fietje gaan hier aan de slag met onder andere woonkamers, slaapkamers en badkamers in diverse woonstijlen: van basic tot Japandi en van artistiek tot Scandinavisch. Ook vind je op de beursvloer de inspiratiehuizen van nog meer mooie woonmagazines uit Nederland; Eigen Huis&Interieur, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home. Laat je hier verrassen!

 Bezoek www.vtwonen.nl

Vt wonen&design beurs 2023
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.