Landelijke intocht Sinterklaas Gorinchem


-advertentiepositie-



Landelijke intocht Sinterklaas Gorinchem

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zaterdag 18 november bent u van harte welkom bij de landelijke intocht van Sinterklaas in Gorinchem. We gaan er samen een groot feest van maken. In en om de binnenstad hebben we van alles georganiseerd om het evenement in goede banen te leiden want we verwachten zo'n 20.000 bezoekers. Het evenement start om 09.00 uur en eindigt om 16.00 u. De live uitzending op televisie is van 12.00 uur tot ongeveer 13.15 uur.

Route
We heten Sinterklaas en zijn Pieten welkom aan de kade op Buiten de Waterpoort. Daarna gaat Sint in een grote stoet langs optredens van Gorcumse talenten. De route loopt via de Tolsteeg, Molenstraat, Grote markt, Gasthuisstraat, Kruisstraat en eindigt op de Groenmarkt. Daar is het eindplein waar we hem weer uitzwaaien. Het programma in de stad gaat dan nog even verder en eindigt om 16.00 uur.

Vaste plek lang de route
Goed om te weten: Sinterklaas loopt in een stoet door de stad. Bezoekers kunnen niet meelopen met de stoet. Kies daarom een plek langs de route waar u de Sint voorbij ziet komen. U kiest dus een vaste plek waar u blijft staan: de kade, langs de route of op het eindplein (Groenmarkt).

Is er geen plek meer langs de route? Op de Varkenmarkt is het Overloopplein ingericht. Hier kunt u op een groot scherm meekijken.

 Bezoek www.gorinchem.nl

Landelijke intocht Sinterklaas Gorinchem
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.