Winter Festival Amsterdam




Winter Festival Amsterdam

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom naar Amsterdam tijdens het winterseizoen en geniet van de vele winterse activiteiten en evenementen in een van de mooiste Europese steden. Dit jaar beginnen de winteractiviteiten op zaterdag 18 november 2023 en sommige duren tot en met zondag 4 februari 2024.

Het winterseizoen is de beste tijd om Amsterdam te bezoeken. De gezellige grachten in combinatie met de vele lichtjes maken de stad de ideale locatie voor een geweldige stedentrip. Er worden veel evenementen en activiteiten georganiseerd zoals een avondvaart door de grachten, de Amsterdamse kerstmarkten en de diverse schaatsbanen (waaronder een hele populaire op het Rembrandtplein) en winterevenementen. Op De Dam staat een enorme kerstboom, in de RAI stap je in een waar Winterparadijs en Amsterdam Light Festival maakt de stad extra feestelijk.

Kom deze winter naar Amsterdam en geniet van de Nederlandse gastvrijheid. Amsterdam heeft veel leuke attracties en musea in het centrum en omdat deze overdekt zijn, is de winter het ideale seizoen om deze locaties te bezoeken. En een avondrondvaart door de grachten is extra betoverend.

 Bezoek winterfestivalamsterdam.com

Winter Festival Amsterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.