Winter in de Vesting




Winter in de Vesting

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Winter in de Vesting is een sfeervol winterevenement in de vestingstad Elburg in de tijdgeest van het jaar 1900. Dit mooie oude stadje dient als prachtig decor en wanneer je door de straten en stegen loopt is er overal wel iets te zien of te beleven.

Het evenement wordt gemaakt door de bewoners en veel van hen zijn verkleed in de stijl van 1900. De ene in de meest prachtige Victoriaanse jurk, de ander als arme sloeber. Er is veel vertier zoals muziek, dans en theater. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Bij één van de vele vuurkorven kunt u zich opwarmen met een glühwein, chocolademelk of één van de vele andere heerlijkheden. Door de hele vesting kom je de sfeervolle marktkraampjes tegen van de kerstmarkt.

Natuurlijk zijn we de kinderen niet vergeten. Laat ze zweven in de nostalgische zweefmolen of een rondje rijden in een echte stoomtrein.

Dus stap door de historische Vischpoort terug naar het verleden voor een ouderwetse kerstsfeer. En loop een van de looproutes om ook de meer verborgen plekjes niet te missen.

 Bezoek www.winterindevesting.nl

Winter in de Vesting
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.