Virtual Reality-programma Naturally Immersive




Virtual Reality-programma Naturally Immersive

Zet een VR-bril op en stap in een wereld van verwondering waar je de natuur ziet zoals je haar nog nooit hebt gezien. Luister naar het lied van een inmiddels uitgestorven vogel op een prachtig Hawaiiaans eiland, wandel door het oudste regenwoud ter wereld dat voor je ogen verandert en reis met Sir David Attenborough 350 miljard jaar terug in de tijd om oog in oog te staan met de eerste dieren die de aarde bevolkten.

In het betoverende Virtual Reality-programma Naturally Immersive van Nu:Reality verdwijnen de grenzen van tijd en ruimte, realiteit en verbeelding en ervaar je de schoonheid en kracht van de natuur zoals nooit tevoren. Dit veelzijdige programma, bestaande uit een mix van 360° VR-films en interactieve installaties, prikkelt de zintuigen en biedt een diepere verbinding met de natuur.

Belangrijk: deze virtual reality-ervaring wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 12 jaar, zwangere mensen en mensen met hartaandoeningen, epilepsie, hypertensie, duizeligheid of een bewegingsziekte.

 Bezoek www.lantarenvenster.nl

Foto: Rotterdam Make It Happen. © Iris van den Broek
Foto: Rotterdam Make It Happen. © Iris van den Broek