Fototentoonstelling Petra Fens in Oudeschans


-advertentiepositie-Fototentoonstelling Petra Fens in Oudeschans

Fototentoonstelling Petra Fens in Oudeschans

Vestingmuseum Oudeschans is vanaf 15 maart om 13.00 uur weer open!

Bekijk de prachtige fotos en de bijzondere digitale kunst van fotografe Petra Fens. Maar ook de vaste archeologische collectie, die is aangevuld met nieuwe eeuwenoude gerestaureerde vondsten, is een bezoek aan het Vestingmuseum meer dan waard.

Fotografe Petra Fens uit Oudeschans exposeert haar werk van vrijdag 15 maart tot en met zondag 28 juli 2024 in het Vestingmuseum. Petra: Niks is zo mooi om fotos te maken van iets dat deel uitmaakt van ons leven. Haar passie voor het vak is met de jaren, van hobby naar beroepsfotograaf, gegroeid. Ze heeft de opleiding beroepsfotograaf en daarnaast een aantal cursussen gedaan, zodat ze met haar twee Canon cameras n haar computer weet waar ze mee bezig is. En, dat levert heel mooie en bijzondere fotos op. Natuurlijk is ook de Pottenkaaste aan de Voorstraat (het kleinste museum van Nederland) op creatieve wijze door Petra ingericht.

Tip: kom naar de gratis lezing De verwoestende inbraak van de Dollard door dr. Egge Knol op donderdag 21 maart 2024 om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in de garnizoenskerk in Oudeschans. Aanmelden voor de lezing via: erfgoedpartners.nl/agenda

Het Vestingmuseum Oudeschans (Molenweg 6) is vanaf vrijdag 15 maart 2024 geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

 Bezoek www.vestingoudeschans.com

Foto geüpload door gebruiker.
Foto geüpload door gebruiker.