1

Expositie | De hand die zocht in de leegte




Expositie | De hand die zocht in de leegte

Expositie | De hand die zocht in de leegte

Tentoonstellingsprogramma

Waar houden we ons aan vast in het omgaan met verandering? Als we ons onzeker, onwennig of bang voelen in afwachting van wat komen gaat? De een vindt troost in het ophalen van herinneringen, de ander gaat op zoek naar nieuwe kennis, in de hoop met het eerstvolgende feit rust te vinden. Sommigen zoeken het in gezelligheid en afleiding, anderen juist in het bedenken van concrete oplossingen. Weer anderen verzachten hun eigen angsten door het verlichten van die van anderen. Enkelen kijken de twijfel recht in de ogen, of omarmen het niet-weten. In hoeverre kan loslaten helpen in de omgang met verandering?

De hand die zocht in de leegte is een tentoonstelling en publieksprogramma rond de zoektocht naar grip en loslaten. Zo zijn er verhalen die proberen de geschiedenis beter te begrijpen. Andere werken belichamen een persoonlijke ontwikkeling, of verwerkingsproces. En we zien kunst waarbij de kunstenaar de controle deels uit handen geeft en gaat spelen met het materiaal, of met technologie. In elk van de verhalen speelt het menselijk lichaam op enige manier een rol.

Deelnemende kunstenaars:
Razia Barsatie, Floortje Blaisse, Cristina Flores Pescorn, Mike Rijnierse, Jonathan Tang, Luis Carlos Tovar, Zhao Zhou en meer.

Locatie: Kunstfort bij Vijfhuizen
Looptijd: 15.03 09.06.24
Openingsprogramma: zondag 24.03.24 van 14:00 17:00u
Openingstijden: donderdag tot en met zondag van 13:00 17:00u
www.kunstfort.nl

 Bezoek www.kunstfort.nl