1

De hand die zocht in de leegte




De hand die zocht in de leegte

Opening op 24 maart! : De hand die zocht in de leegte

We nodigen je van harte uit voor de feestelijke opening van "De hand die zocht in de leegte" met openingsspeeches, performances en hapjes & drankjes. Je bent welkom van 14:00 - 17:00u op zondag 24 maart 2024!

In ons leven komen we onherroepelijk in aanraking met verandering. Je zou zelfs kunnen zeggen dat verandering de rode draad is in het weefsel van het leven. Waar houden we ons aan vast nu we ons collectief in een situatie van existentile verandering lijken te bevinden? Wat doen we als ons onzeker voelen?

"De hand die zocht in de leegte" is een tentoonstelling en publieksprogramma rond de zoektocht naar grip en loslaten. Er zijn verhalen die proberen de geschiedenis beter te begrijpen. Andere werken laten een persoonlijke ontwikkeling, of verwerkingsproces zien. En er is kunst waarbij de kunstenaar de controle deels uit handen geeft en gaat spelen met het materiaal, of met technologie. In elk van de verhalen speelt het menselijk lichaam op enige manier een rol. Daarbij zijn sommige werken een uitnodiging tot interactie met het lichaam van jou als bezoeker.

We zijn blij samen te werken met de volgende kunstenaars:
Razia Barsatie, Floortje Blaisse, Cristina Flores Pescorn, Mike Rijnierse, Jonathan Tang, Luis Carlos Tovar, Zhao Zhou en anderen.

De komende maanden staat je een veelzijdig tentoonstellingsprogramma te wachten met videokunst, artistiek onderzoek, keramiek, technologische experimenten, performances en workshops. We hopen je te zien bij de opening op zondag 24 maart!

Kun je niet naar de opening komen, neem dan later hier een kijkje voor andere activiteiten in het publieksprogramma. Verder kun je de tentoonstelling tot en met 9 juni 2024 bezoeken tijdens de reguliere openingstijden.

 Bezoek www.kunstfort.nl