Open dag




Open dag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Open dag

Ga mee met een rondleiding door de ondergrondse bunkers van het Atlantikwall Museum. Leer alles over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog rond door de commandobunker en de manschappenbunker van het voormalige Widerstandsnest 318. Er is een expositieruimte voor fotos, kunst en historische voorwerpen. Ook zijn de bunkers zelf te bekijken. Een 20 minuten durende film met unieke historische beelden geeft uitleg over de aanleg van de Atlantikwall en de gevolgen voor het dagelijks leven in Scheveningen en Den Haag.

De locatie Badhuisweg is opengesteld op zondag 21 april 2024 van 10:00 tot 16:00 uur. De entreeprijs is 8 voor volwassenen en 2 voor kinderen tot 12 jaar. Kaarten kunnen online besteld worden via www.atlantikwallmuseum.nl en aan de kassa. U kunt ook pinnen. Tijdens uw bezoek kunt u gebruik maken van de (meertalige) audiotour. In de omgeving van het museum is het betaald parkeren.

Prijzen
Volwassenen: 8,00
Kinderen tot 12 jaar: 2,00
Veteranen: 2,00 op vertoon van veteranenpas.
Het is noodzakelijk om vooraf te reserveren.

Locatie
Badhuisweg, ter hoogte van nummers 119-133, 2597JM, Scheveningen naast koffiehuis De Boshut.

Bereikbaar met tramlijn 9: uitstappen bij tramhalte Wagenaarweg, vanaf daar is het circa 6 minuten lopen naar de bunker. Op loopafstand zijn betaalde parkeermogelijkheden.

 Bezoek www.atlantikwallmuseum.nl

Open dag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.