1

Fatbike rijden op Texel


-advertentiepositie-Fatbike rijden op Texel

Fietsen met elektrische ondersteuning op Texel

Wil je een opwindende fietservaring beleven op Texel? Dan is het huren van een E-fatbike een absolute aanrader! Met deze stevige fietsen, voorzien van brede banden, kun je moeiteloos over ruige paden rijden terwijl je geniet van elektrische ondersteuning. Zo wordt je fietstocht over Texel niet alleen leuker, maar ook nog eens gemakkelijker!

Glijdend over de ondergrond met een E-fatbike

Een van de grote voordelen van de E-fatbike is het gevoel van zweven tijdens het rijden. Hierdoor kun je zonder enige moeite elk terrein bedwingen en genieten van het prachtige landschap van Texel. De elektrische ondersteuning maakt het mogelijk om eenvoudig en snel vooruit te komen. Bovendien is de E-fatbike licht van gewicht, wendbaar en biedt het uitstekende grip in de bochten. Ideaal dus om een mooie route te volgen vanuit Oudeschild, bijvoorbeeld naar Den Burg of De Koog, over de schitterende wegen van Texel.

Voorwaarden voor het gebruik van een fatbike

Voor het huren van een fatbike op Texel is geen rijbewijs vereist. Deze elektrische fietsen halen een snelheid van 25 kilometer per uur maar worden behandeld als gewone e-bikes. Het is echter wel belangrijk dat je ervaring hebt met fietsen en minstens 1,50 meter lang bent voor een veilige en comfortabele rit.

Jongeren vanaf 12 jaar mogen zelfstandig op een E-fatbike rijden, maar dan wel onder begeleiding van een volwassene.

 Bezoek texelcruiser.nl

Fatbike jachthaven Oudeschild. Foto: Texel Cruiser
Fatbike jachthaven Oudeschild. Foto: Texel Cruiser
Fatbike uitje met vrienden op Texel. Foto: Texel Cruiser
Fatbike uitje met vrienden op Texel. Foto: Texel Cruiser
Groepsuitje op de fatbike op Texel Foto: Texel Cruiser
Groepsuitje op de fatbike op Texel Foto: Texel Cruiser