Voorstelling Kookpunt door musicalgroep Jabber




Voorstelling Kookpunt door musicalgroep Jabber

In de productie van voorjaar 2024 laat musicalgroep Jabber de vibes en vibraties tussen twee restaurants, de politiek en het journaille tot een hoogtepunt komen in de productie ‘Kookpunt’, geschreven door Marije van den Berg, Wouter Joosen, Annie Vergouwen, Theo Vaes, Peter Wouters en Richard Mathijssen. De muzikale arrangementen zijn gecomponeerd door Thijs van Gurp. De voorstelling ‘Kookpunt’ wordt neergezet door 19 enthousiaste castleden en is geregisseerd door Melanie Stellaard-Peters. Het vibrante team is compleet met vocal coach Judith Vugts, danscoach Timon Kornelis en muzikaal talent Roel Sleurink.

Het verhaal draait om keukenpersoneel en gasten van de twee totaal verschillende restaurants Chez Renée en Papinacho. Aan de ene kant chique clientèle en aan de andere kant volkse stamgasten. Wat een verschillen tussen deze beide etablissementen. Als dan het Ministerie van Culinariteit ook nog eens een serie maatregelen afkondigt om het aantal restaurants te halveren, loopt de spanning nóg verder op. De concurrentie en de verhitting nemen toe, ook in de serie persconferenties, waar de journalisten de ministers en de persvoorlichter het vuur na aan de schenen leggen.

Het stuk is vol strijd en plezier in alle opzichten en voor iedereen! De musical ‘Kookpunt’ is te zien in Theater De Leeuw te Arnhem op vrijdagavond 24, zaterdagavond 25 en zondagmiddag 26 mei 2024.

 Bezoek www.jabbertheater.nl

Cast Kookpunt. Foto: Stichting Jabber
Cast Kookpunt. Foto: Stichting Jabber