Country & Garden Fair


-advertentiepositie-



Country & Garden Fair

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom alvast in voorjaarsstemming tijdens de sfeervolle Country & Garden Fair! De prachtige lommerijke omgeving van Huis Verwolde en het Landgoed in de lente beloven veel moois. Ruim 80 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben.

Bezoekers kunnen zich laten inspireren en heerlijk winkelen. Van vaste planten tot zomerse bloeiers, van sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties. Hoveniers die je graag van informatie voorzien, plantenkwekers presenteren een galerij van selectieve planten en bloemen… ook culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook modeshows met de nieuwste voorjaarsmode en accessoires zullen niet ontbreken: het past allemaal op de Country & Garden Fair.
Gooi je hakken uit en trek je laarzen aan! Bereid je voor op een gezellig buitenevent. Heerlijk struinen over de fair en wandelen door de mooie tuin van Huis Verwolde. De fair vindt deels plaats op geasfalteerd terrein maar ook op het gras van het Landgoed en bospaden. Honden zijn van harte welkom op de fair mits aangelijnd.

 Bezoek countrygardenfair.nl

Country & Garden Fair
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.