Pampus Live: het muziekfestival op Pampus
Pampus Live: het muziekfestival op Pampus

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Na een succesvolle eerste editie van Pampus Live keert het muziekfestival in 2024 terug naar het enige, echte forteiland van Amsterdam: Pampus! op 26 mei is het binnen en buiten het historische fort genieten van diverse live-acts.

Pampus Live: ht muziekfestival op 26 mei op forteiland Pampus

Na een succesvolle eerste editie van Pampus Live keert het festival ook in 2024 terug naar het Forteiland van Amsterdam! Op zondag 26 mei van 13:30 tot 21:00 genieten bezoekers van de beste bands, binnen en buiten het historische fort. Met podia in de fortgracht, het oude waterbassin en op het plein met uitzicht over het IJmeer, klinkt er livemuziek over het volledige eiland. En met artiesten als WIES , The Indien , Queens Pleasure , Meis , Hiqpy , Rens, Jar & Ome Uncle , Parker Fans , Plastic Persoon , Klankspoor en hne Umlaut op de line-up is Pampus Live het perfecte festival om het laatste weekend van mei mee af te sluiten!

Bezoekers ervaren het ultieme gevoel van vrijheid met 360 graden uitzicht over Amsterdam, Muiden en Almere, kunnen een duik nemen in het verfrissende IJmeer en een lokaal gebrouwen Pampus biertje drinken terwijl ze uitkijken over een prachtige zonsondergang over het water.

Meer op Pampus Live:
Tijdens Pampus Live ontdek je niet alleen nieuwe artiesten, maar ook de rest van het unieke eiland. Verdwaal in de gangen van het fort (of kies voor een rondleiding met ongeschreven verhalen) of ontdek De Stelling van Amsterdam in een virtuele ballonvaart. Ook valt er meer te leren over het zelfvoorzienende eiland dat Pampus sinds de oplevering is.

Om deze fossielvrije toekomst van Pampus te vieren gaan er tijdens Pampus Live metershoge vliegers van de Fryske Draeken de lucht in. De professionele vliegeraars vullen tijdens het vliegerweekend, dat ook op zaterdag 25 mei plaatsvindt, de lucht boven het eiland de hele dag met gigantische vliegers in alle vormen en kleuren.

Praktisch:

PRAKTISCH
Pampus Live is enkel bereikbaar per boot. De hele dag door vertrekken er diverse veerboten vanaf Muiden en Amsterdam/IJburg. De aankoop van een festivalticket is meteen je reservering voor de veerboot. Boek dus snel voordat jouw afvaart al vol zit! Ook kun je met eigen boot in de haven van Pampus aanleggen om het festival te bezoeken.

Tickets zijn vanaf nu te koop! Incl. bootretour kosten ze p.p. 33,50 vanaf Muiden en 37,50 vanaf Amsterdam IJburg. Met eigen boot kost een ticket 29,- p.p.
Kortingskaarten zijn niet van toepassing op deze tickets.

Pampus Live wordt georganiseerd door GRAP en Pampus. Het festival wordt mede-mogelijk gemaakt door Sena Performers, KINK, Amsterdams Fonds voor de Kunst en Gemeente Amsterdam.

 Bezoek www.pampus.nl

Pampus Live: het muziekfestival op Pampus
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.