Gorcums 16de Hippiefestival
Gorcums 16de Hippiefestival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Gorcums 16de Hippiefestival

Gorcums 16de Hippiefestival

WAARHEID KOMT BOVEN

Met zn allen bij elkaar zijn, genieten van live muziek en elkaars aanwezigheid. De energie laten stromen, er gewoon zijn, alles gaat vanzelf. Ontmoeten, verhalen delen, ervaringen uitwisselen, herinneringen maken. Je vrij voelen jezelf te zijn en te doen wat je wil. Je hart gevuld voelen door de verbinding, het contact met andere mensen. De warmte voelen van het onderdeel uitmaken van een groep. Daardoor zelf een ruimer hart krijgen voor anderen, de liefde door willen geven.

Dat is altijd waar het hippiefestival om ging en wat het was. Geworden is, omdat iedereen daar behoefte aan heeft.

In tijden van herinneringen herbeleven en mensen missen en ook jezelf missen, wie jij was in het bijzijn van die mensen, groeit het besef dat we misschien weer wat meer verbinding moeten maken, contacten aangaan, vertrouwen hebben en het laten stromen. Want hoe fijn voelt dat .. om samen het leven te vieren.

Vrede in je hart en tot op het komende hippiefestival.
PEACE

Bezoek de vesting Gorinchem
De vesting Gorinchem maakt onderdeel uit van de Oude Hollandse Waterlinie en Unesco Werelderfgoed Hollandse Waterlinies. Combineer je bezoek aan het festival met een duik in de historie. Er bevonden zich in de stad kazernes, artillerieloodsen en veel andere gebouwen met een militaire bestemming. Een deel hiervan is bewaard gebleven. Door de vele monumentale panden, de zestiende-eeuwse stadswallen en de prachtige stadspoort is de historie overal in de binnenstad zichtbaar en tastbaar. Met een wandeling langs de vestingwallen ontdek je oude kanonnen en de molens Nooit Volmaakt en De Hoop. Met de veerdienst kan je een ronde maken langs de hele vestingdriehoek naar de vesting Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren.

Kaartverkoop

Dagkaart Vrijdag 5 juli 2024 7.50

Dagkaart Zaterdag 6 juli 2024 7.50

Dagkaart Zondag 7 juli 2024 7.50

Tickets verkrijgbaar via: https://www.hippiefestival.nl/tickets/

Locatie

Hippiefestival
Evenemententerrein
Buiten de Waterpoort
4201 CS Gorinchem

 Bezoek www.hippiefestival.nl

Gorcums 16de Hippiefestival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.