Natuurwandeling met eilandgids Folkert Abma
Natuurwandeling met eilandgids Folkert Abma

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Eilandgids Folkert Abma neemt je mee op een stevige wandeltocht langs een afwisselende route op Schiermonnikoog. Folkert is geboren en getogen op Schiermonnikoog. Vanaf zijn vroege jeugd is hij geboeid door de eilander natuur. Hij houdt ervan om planten, zeeleven en geografie te bestuderen. Hij kent de kleine paadjes en zag het eiland veranderen door de jaren heen. Eilandgids Folkert Abma neemt je mee op een stevige wandeltocht langs een afwisselende route op Schiermonnikoog. Folkert is geboren en getogen op Schiermonnikoog. Vanaf zijn vroege jeugd is hij geboeid door de eilander natuur. Hij houdt ervan om planten, zeeleven en geografie te bestuderen. Hij kent de kleine paadjes en zag het eiland veranderen door de jaren heen..
Eilandgids Folkert Abma neemt je mee op een stevige wandeltocht langs een afwisselende route op Schiermonnikoog. Folkert is geboren en getogen op Schiermonnikoog. Vanaf zijn vroege jeugd is hij geboeid door de eilander natuur. Hij houdt ervan om planten, zeeleven en geografie te bestuderen. Hij kent de kleine paadjes en zag het eiland veranderen door de jaren heen.

Beleving van het buiten zijn

De nadruk van deze wandeling ligt op de beleving van het buiten zijn in de natuur. Af en toe zullen we stilstaan bij bijzondere dingen die er op dit moment te zien zijn en we stoppen onderweg voor een korte picknick-pauze.

Trek je wandelschoenen aan en breng wat te eten en drinken mee voor onderweg. We zullen ongeveer 12 kilometer wandelen over onverharde natuurpaden, soms door de duinen of in mul zand. Een goede conditie is dus nodig.

We verzamelen om 8:30 uur bij de ingang van informatiecentrum Het Baken (Reeweg 9) en de wandeling duurt ongeveer vier uur.

Praktische informatie


startlocatie: informatiecentrum Het Baken
duur: 4 uur
afstand: ca. 12 kilometer
je hebt een goede conditie nodig
leeftijd: vanaf 12 jaar
meebrengen: wandelschoenen, eten & drinken, lange broek
voor deze excursie geldt een minimum van 5 en een maximum van 15 deelnemers
op deze activiteit zijn de algemene voorwaarden voor activiteiten van toepassing


Deze tocht wordt verzorgd door de Witte Haas.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Natuurwandeling met eilandgids Folkert Abma
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.