Speciale rondleidingen en vliegers maken
Speciale rondleidingen en vliegers maken

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom op 15 juni, De dag van de Wind naar Pampus voor speciale rondleidingen met een kijkje achter fossielvrij Pampus en kinderen kunnen vliegers maken!

15 juni

DAG VAN DE WIND

Op zaterdag 15 juni is het de Dag van de Wind en zet Pampus zijn windmolens in het zonnetje. Het is de Dag van de Wind. Een internationale feestdag die over duurzaamheid en de kracht van windenergie gaat. Daarom pakken we vandaag uit met twee extra activiteiten. En die zijn natuurlijk gratis!

Vliegers maken

Families met kinderen kunnen in het Piratenhol vandaag de hele dag (11:00 - 16:00) mooie vliegers maken. En ze daarna meteen uitproberen op de grote grasvelden aan de noordkant van het eiland.

Speciale rondleidingen met een uniek kijkje achter fossielvrij Pampus

Voor jong en oud organiseren we vandaag ook speciale duurzaamheidsrondleidingen. Super interessant, want je leert over vroeger en nu. Over historische, zelfvoorzienende soldaten en over high tech methodes waardoor Pampus sinds dit jaar zelfvoorzienend is. Je gaat zelfs een kijkje nemen onder de grond voor een bezoek aan de gloednieuwe energieruimte. Indrukwekkend en spannend! De rondleidingen zijn om 12:15 en 14:15 en starten vanaf het plein op Pampus.

(Liever op een andere dag een duurzaamheidsrondleiding volgen? Ook op 20, 25 en 28 juni kun je mee!)

KOM UITWAAIEN OP PAMPUS EN GA WOESH NAAR DE TICKETSHOP!

 Bezoek www.pampus.nl

Speciale rondleidingen en vliegers maken
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.