1

Chocoa Festival




Chocoa Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De variëteit van smaken in goede cacao bedraagt ongeveer 700. Te weinig mensen weten dit nog. Aroma’s zoals bloemen, fruit, kruiden en noten proef je terug in betere chocolade. Net als in wijn en koffie. Ervaar het verschil en je haalt zoveel meer uit een chocoladereep.

Het Chocoa Festival brengt chocoladeliefhebbers en de beste chocolademakers samen. Kom en proef allerlei soorten duurzame chocolade. Leer over de rijke variëteit, smaken en aroma’s en ontwikkel je smaakgevoel.

Chocoladeliefhebbers van alle leeftijden zijn welkom om meer te ontdekken over de herkomst, productie en smaak van chocolade. Bij en twintigtal stands kan chocolade geproefd worden en in combinatie met andere producten. Doe mee met proeverijen, presentaties en andere activiteiten. proef wijn en chocolade combinaties, leer over keurmerken en Fair Chocolade en hoe je slow chocolade proeft. Ontmoet chocolademakers en luister naar hun verhalen. Zij vertellen over hun specialiteiten en leggen uit wat je altijd al wilde weten over chocolade.

Aanwezige stands van el Sauco, Original Beans, Chocolatl, Tout Patisserie, Dutch Home Made, Pepper Mango en Chocoweb. Maar ook chocolatier Kees Raat van Metropolitan Deli, Arthur Tuytel, Van Velzen, Hotel Chocolat, Van Burg Chocolaad, Alexandre Bellion, Hoja Verde, Anando en Chocodelic. Wine Matters zal er zijn om de chocolade/wijn combinaties te laten proeven.

Er zijn speciale festival aanbiedingen voor chocolade en natuurlijk de paaseieren...

Kom zaterdag 9 en zondag 10 maart 2013 naar Het Scheepvaartmuseum. Voor meer informatie zie de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via info@chocoa.nl
Voor € 10,- p.p. of 2 tickets voor € 15,- (online voorverkoop) bezoekt u het festival en kinderen van 4-17 jaar zijn welkom voor de halve prijs.

Met een museumjaarkaart betaald u € 5,- voor de entree van het festival.

Prijzen bij entree zijn €12,50 per persoon, betalingen daar kunnen alleen met PIN, geen cash.

 Bezoek www.chocoa.nl

Chocoa Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.