Hokus Pokus met Pasen in Park Tivoli!




Hokus Pokus met Pasen in Park Tivoli!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 1e en 2e Paasdag zal de beroemde goochelaar Hokus Pokus met zijn kindertheater weer veel gezelligheid en verwondering brengen in Park Tivoli bij jong en oud! Ballonnen modelleren, goochelshowtjes en nog veel meer… Jij komt toch ook? Let op: Tiffi & Toffi vinden het ook leuk om in het park te spelen. Wie weet ontmoet jij ze wel!

Amusementspark Tivoli is ’t leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar en heeft meer dan 20 super leuke attracties. Het park is een veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar park! Kom en geniet van o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's en nog veel meer...

Nieuw in 2011
Dit jaar is het park weer vernieuwd! De gezelligheid begint al bij onze geheel vernieuwde hoofdingang. De entree
met kassa van het park is verplaatst en vernieuwd en er is één centrale in- en uitgang. Tevens is hierdoor extra ruimte gecreëerd voor nog meer speelplezier en extra attracties! Ook is de overzichtelijkheid verbeterd doordat het restaurant (incl. toiletten), parkwinkel en midgetgolfbaan ‘Kapitein Midget’ onderdeel zijn geworden van het park. Nieuw is ook de overdekte doorgang tussen de binnenspeeltuin en het restaurant. Ouders kunnen genieten van een hapje en drankje terwijl hun kinderen lekker klimmen en klauteren.

Nog meer pret!
Spelen in Park Tivoli wordt nog leuker met onze nieuwste attractie ‘Skypie’ op het terras. Stap op zijn vleugels en vlieg mee tot 7 meter hoogte! Naast Skypie zijn ook de ’Race Pop-Ups’ nieuw in ons park. In de Pop-Ups spring je in een stoere racewagen snel van boven naar beneden. Durf jij het aan?

Eigenlijk is er teveel om op te noemen, zoveel leuke dingen zijn er te doen voor kids vanaf 2 jaar!

Kijk op www.parktivoli.nl voor meer informatie, de actuele openingstijden, entreeprijzen, seizoenskaarten, kinderfeestjes, schoolreisjes en nog veel meer…. Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief, hyves (tiffi-toffi.hyves.nl) of twitter (twitter.com/Parktivoli) en je bent als eerste op de hoogte van alle Tivoli nieuwtjes!

 Bezoek www.parktivoli.nl

Hokus Pokus met Pasen in Park Tivoli!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.