Zwolle op het Water


-advertentiepositie-



Zwolle op het Water

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zwolle Op het Water is een dag waar alle Zwollenaren (maar ook nieuwsgierige niet-Zwollenaren) gebruik kunnen maken van en een bijzondere kijk op de grachten van Zwolle.

Dit gebeurt door onder andere diverse race’s (sloepen, kano’s e.d.), rondvaartboten met gastsprekers en diverse demonstraties van verenigingen en organisaties die iets hebben met het Zwolse water. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Reddingsbrigade, Wakeboarders, zijlverenigingen, duikscholen en zwemverenigingen maar ook viskramen, palingrokerijen en lekkere muziek.

Er is een gezellig terras op het Rodetorenplein waar men de hele dag onder het genot van een hapje en drankje kan genieten van al het moois wat Zwolle te bieden heeft. De diverse race’s beginnen en eindigen op deze locatie.

De prijsuitreiking zal gedaan worden door bekende Zwolse sporters.Verder zijn er de hele dag diverse demonstratie op diverse plekken in en aan de Zwolse gracht. Sloepen varen de hele dag rond zodat bezoekers gratis kunnen genieten van al het moois dat onze stad te bieden heeft.

 Bezoek www.zwolleophetwater.nl

Zwolle op het Water
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.