Activiteiten vlakbij Moving Mesdag Groningen

Zeldzaam Mooi Markt Groningen

tijdelijke activiteit groningen, Groningen  -  Op de gezellige Vismarkt vind je op 27 juni de Zeldzaam Mooi markt met allerlei originele producten.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 27 juni 2021, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Workshop vachtvilten op De Onlanderij

tijdelijke activiteit eelderwolde, Drenthe, De Onlanden, De Onlanderij  -  Ontdek de oudste manier van textiel maken op De Onlanderij! Tijdens de workshop vachtvilten ga je intensief aan de slag en maak je in n dag een eigen kleed. De gehele dag zal verzorgd worden door Annemieke van Mooimiek en de horeca van De Onlanderij.

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 21 mei 2021, 10:00 uur 

Fietstocht door en om Roden

tijdelijke activiteit roden, Drenthe, Evenemententerrein  -  Heerlijk fietsen in de mooie omgeving van Roden tijdens het Hemelvaartweekend! Een sportieve en leuke bezigheid voor het gehele gezin.

geopend op zondag 16 mei 2021, 13:00 uur 

Theaterspektakel Het Pauperparadijs

tijdelijke activiteit veenhuizen, Drenthe, Het Gevangenismuseum  -  In de zomer van 2021 zal de theatervoorstelling Het Pauperparadijs weer te zien zijn in Het Gevangenismuseum in Veenhuizen!

vandaag nog gesloten, geopend dinsdag 1 juni 2021 t/m zondag 8 augustus 2021 

Dirk-Jan Visser - Tegenspoed. Beelden van armoede.

tijdelijke activiteit veenhuizen, Drenthe, Gevangenismuseum Veenhuizen  -  Hoe ziet je leven eruit als je in Nederland in armoede leeft? Documentair fotograaf Dirk-Jan Visser, Noorderlicht en Gevangenismuseum Veenhuizen onderzoeken dit in deze multimediale tentoonstelling.

geopend, zaterdag 21 november 2020 t/m zondag 31 oktober 2021