Activiteiten vlakbij Vollemaanwandeling...

Winterse wandeling Leuvenumse Bossen

tijdelijke activiteit ermelo, Gelderland, Leuvenumse Bossen, parkeerplaats Poolseweg (8.42km)  -  Maak een heerlijke winterwandeling met de boswachter over de Veluwe bij Ermelo en warm je op met een kop snert.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 9 december 2023, 10:00 uur 

Kerstmarkt bij Kasteel Cannenburch

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland (10.21km)  -  Op het voorplein van Kasteel Cannenburch staat weer de jaarlijkse kerstmarkt, met honderd kramen vol kerstartikelen en lekkernijen.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, vrijdag 8 december 2023 t/m zondag 10 december 2023 

Restaurant Aroma Italian Fine Dining

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Centrum van Vaassen (10.35km)  -  Italiaans Fine Dining Restaurant op en toplocatie in Vaassen (ex *** Restaurant De Leest) Uitgeroepen tot Italiaans Restaurant van het Jaar 2023

geopend, dinsdag 20 juni 2023 t/m zondag 31 december 2023, 13:.0 uur 

Museum Het Verscholen Dorp

vierhouten, Gelderland (0.05km)  -  Het Verscholen Dorp was een schuilplaats voor onderduikers in de bossen tussen Vierhouten en Nunspeet. Een klein museum vertelt het indrukwekkende verhaal.

Binnenspeeltuin de Tol

nunspeet, Gelderland (3.96km)  -  Spring, klim, trek, klauter, glij en voetbal op de kleurrijke attributen bij Binnenspeeltuin de Tol. Zowel jonge als oudere kinderen leven zich uit in dit speelparadijs.

Bezoekerscentrum Nunspeet

nunspeet, Gelderland (5.18km)  -  De Veluwe is een prachtig stukje Nederland! Ontdek de mooie natuur met het hele gezin vanaf bezoekerscentrum Nunspeet. In het centrum is een expositie over de natuur van de Veluwe, een mooie start voor je tocht.

Outdoor Centrum Nunspeet voor sportieve groepsuitjes

nunspeet, Gelderland (5.18km)  -  De Veluwe is een perfecte plek voor je bedrijfsuitje of familiedag. Hier heb je alle ruimte voor een sportieve of stoere activiteit. Trikke of Trabant rijden, een dropping of tegen elkaar in Expeditie Robinson: jij kiest.

Historisch Museum Elspeet

elspeet, Gelderland (5.28km)  -  Midden op de Veluwe vind je het Historisch Museum Elspeet. Aan de hand van klederdracht, archeologie en kuddes schapen komt de geschiedenis van Elspeet hier tot leven.

Veluwetransferium Nunspeet

nunspeet, Gelderland (5.39km)  -  Kijk uit over de Veluwse natuur vanaf een uitkijktoren van dertig meter hoog en ontdek de boskabouters in het Veluwetransferium in Nunspeet!

Recreatiegebied Zandenplas

nunspeet, Gelderland (5.65km)  -  Geniet na een flinke boswandeling op de Veluwe van een verfrissende duik in recreatiegebied Zandenplas in Nunspeet.

Noord-Veluws Museum

nunspeet, Gelderland (5.73km)  -  Het Noord-Veluws Museum brengt kunst bijeen van kunstenaars die actief waren op de Noord-Veluwe. Veel stedelingen trokken in de loop van de negentiende eeuw naar de Veluwe om te genieten van de ongerepte natuur.

Creatieve uitjes in heel Nederland

nunspeet, Gelderland (5.9km)  -  Leuke creatieve uitjes met vrienden, familie of collega's vind je op de website Creatief.nl. Beeldhouwen, sieraden maken, model tekenen: alles is mogelijk!

Samen koken bij Kookstudio Delicio

nunspeet, Gelderland (6.65km)  -  Volg een kookworkshop en bereid met elkaar een echte Toscaanse of Veluwse maaltijd bij Kookstudio Delicio. Een heerlijke dag vol creativiteit en culinaire uitspattingen met familie, vrienden of collega's!

Groepsaccommodatie 't Campvelt

doornspijk, Gelderland (7.86km)  -  Groepsaccommodatie 't Campvelt is perfect voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes en familiedagen. Kom een dagje teambuilden bij Groepsaccommodatie 't Campvelt.

Landgoed Staverden

staverden, Gelderland (8km)  -  Bewonder het prachtige Kasteel Staverden en wandel door de tuinen met de witte pauwen. Ontdek de historie van deze kleine, unieke stad op de Veluwe.

Zandverstuiving De Haere

't harde, Gelderland (8.08km)  -  Rol door het zand van stuifzandgebied De Haere, of laat je betoveren door de bijzondere natuur. Wees wel voorzichtig, want die bijzondere natuur is ook erg kwetsbaar.

Bezoekerscentrum Staverden

staverden, Gelderland (8.19km)  -  Bezoek het sfeervolle Bezoekerscentrum Staverden. Kom van alles te weten over het landgoed en koop lekkere streekproducten in de bijbehorende landschapswinkel.

Leuvenumse bossen

ermelo, Gelderland (8.36km)  -  Volg de Leuvenumse beek door de Leuvenumse bossen en geniet van een gevarieerd landschap met heide, bos en zand. In de Leuvenumse bossen vind je ook het Hulshorsterzand: een open stuifzandgebied.

Stalhouderij het Zwarte Paard

emst, Gelderland (8.53km)  -  Eén van de leukste manieren om een gebied te verkennen is te paard! Ontdek het Wissels Veen en de Tongerense hei met Stalhouderij het Zwarte Paard in Emst.

Ampies Berg

't harde, Gelderland (8.62km)  -  Tijdens een reis naar Oostenrijk werd Ampie Bouw verliefd... op de bergen en de natuur. Weer thuis besloot hij samen met zijn vrouw een Alpen tuin aan te leggen. Bewonder deze bijzondere tuin Ampies Berg, met bloemen, planten, vijvers en zelfs...

Museum Korps Rijdende Artillerie

elburg, Gelderland (8.65km)  -  Het Korps Rijdende Artillerie is het oudste en nog altijd operationele onderdeel van de Koninklijke Landmacht. In dit museum herleeft deze militaire geschiedenis. Op het terrein is ook een manege aanwezig.

Groepsaccommodatie De Hertekolk

epe, Gelderland (8.9km)  -  Groepsaccommodatie De Hertekolk is een ecologisch verblijf verscholen in een groot bos bij Epe. De accommodatie is uitermate geschikt voor een schoolkamp of een ander groepsverblijf.

IJsboerderij Bonestroo

doornspijk, Gelderland (8.93km)  -  Het lekkerste ijs is te vinden bij IJsboerderij Bonestroo. Lik je vingers af bij dit ambachtelijk gemaakte ijs! De boer neemt je mee de boerderij op. Je mag zelfs bij het koeien melken kijken.

Heggies Speelschuur

emst, Gelderland (8.99km)  -  Heggies Speelschuur is een gezellige, knusse binnenspeeltuin met ook veel buitenspeelmogelijkheden. Zowel bij goed weer als bij slecht weer is Heggies dus het juiste adres! Kom je ook spelen?

Nederlands Artilleriemuseum

't harde, Gelderland (9.04km)  -  Neem een kijkje in de geschiedenis van de Nederlandse artillerie. Het Nederlands Artilleriemuseum is gelegen op de legerplaats in Oldebroek.

RCN de Jagerstee

epe, Gelderland (9.44km)  -  Midden op de Veluwe, bij het gezellige plaatsje Epe, bevindt zich vakantiepark RCN de Jagerstee. De perfecte plek om vakantie te vieren met het hele gezin.

Surfoever Hoge Bijssel

nunspeet, Gelderland (9.5km)  -  Surfoever Hoge Bijssel in Nunspeet is speciaal ingericht voor surfers. De bezoeker kan daarentegen in het recreatiegebied ook naar hartenlust wandelen. Toegang is gratis!

Klompenpad Schaverensepad

emst, Gelderland (9.91km)  -  Wandel op je dooie gemakje tien schitterende kilometers door de Emsterenk over het Klompenpad Schraverensepad. Ontdek het buitengebied van het Gelderse Emst, met zijn akkers, landgoederen en uitgestrekte bossen.

Oude Ambachten & Speelgoed MuseumOude Ambachten & Speelgoed Museum

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Tot €2,- korting op je tickets! In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum komen vervlogen tijden tot leven. Bewonder kinderspeelgoed, ontdek oude ambachten en bezoek nostalgische winkeltjes vol echte spullen van vroeger. Leuk: soms is er ook een Poppen- en Berendokter in het museum.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Vollemaanwandeling Vierhouterbos