Activiteiten vlakbij Vollemaanwandeling...

Museum Het Verscholen Dorp

vierhouten, Gelderland (0.05km)  -  Het Verscholen Dorp was een schuilplaats voor onderduikers in de bossen tussen Vierhouten en Nunspeet. Een klein museum vertelt het indrukwekkende verhaal.

elke dag geopend 

Binnenspeeltuin de Tol

nunspeet, Gelderland (3.96km)  -  Spring, klim, trek, klauter, glij en voetbal op de kleurrijke attributen bij Binnenspeeltuin de Tol. Zowel jonge als oudere kinderen leven zich uit in dit speelparadijs.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bezoekerscentrum Nunspeet

nunspeet, Gelderland (5.18km)  -  De Veluwe is een prachtig stukje Nederland! Ontdek de mooie natuur met het hele gezin vanaf bezoekerscentrum Nunspeet. In het centrum is een expositie over de natuur van de Veluwe, een mooie start voor je tocht.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Outdoor Centrum Nunspeet voor sportieve groepsuitjes

nunspeet, Gelderland (5.18km)  -  De Veluwe is een perfecte plek voor je bedrijfsuitje of familiedag. Hier heb je alle ruimte voor een sportieve of stoere activiteit. Trikke of Trabant rijden, een dropping of tegen elkaar in Expeditie Robinson: jij kiest.

elke dag geopend 

Historisch Museum Elspeet

elspeet, Gelderland (5.28km)  -  Midden op de Veluwe vind je het Historisch Museum Elspeet. Aan de hand van klederdracht, archeologie en kuddes schapen komt de geschiedenis van Elspeet hier tot leven.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 16:30 uur 

Snuffelhal de Ruiter: Antiek & Curiosa

elspeet, Gelderland (5.3km)  -  Emaille, ouderwetse klokken, antiek meubilair, beelden, spiegels, vazen, sieraden. Snuffelhal de Ruiter is een walhalla voor verzamelaars.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Uitkijktoren Veluwetransferium

nunspeet, Gelderland (5.31km)  -  Beklim uitkijktoren Veluwetransferium in Nunspeet in Gelderland en ontdek het populairste natuurgebied van Nederland, de Veluwe.

elke dag geopend 

Veluwetransferium Nunspeet

nunspeet, Gelderland (5.39km)  -  Kijk uit over de Veluwse natuur vanaf een uitkijktoren van dertig meter hoog en ontdek de boskabouters in het Veluwetransferium in Nunspeet!

elke dag geopend 

Recreatiegebied Zandenplas

nunspeet, Gelderland (5.65km)  -  Geniet na een flinke boswandeling op de Veluwe van een verfrissende duik in recreatiegebied Zandenplas in Nunspeet.

elke dag geopend 

Noord-Veluws Museum

nunspeet, Gelderland (5.73km)  -  Het Noord-Veluws Museum brengt kunst bijeen van kunstenaars die actief waren op de Noord-Veluwe. Veel stedelingen trokken in de loop van de negentiende eeuw naar de Veluwe om te genieten van de ongerepte natuur.

's maandags gesloten 

Creatieve uitjes in heel Nederland

nunspeet, Gelderland (5.9km)  -  Leuke creatieve uitjes met vrienden, familie of collega's vind je op de website Creatief.nl. Beeldhouwen, sieraden maken, model tekenen: alles is mogelijk!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 47 12 68 72 

Sport- en recreatiecentrum De Brake

nunspeet, Gelderland (6.56km)  -  De Brake is een sport- en recreatiecentrum in Nunspeet. Het is mogelijk om hier te zwemmen, bowlen, sporten en eten in het sfeervolle restaurant.

elke dag geopend 

Samen koken bij Kookstudio Delicio

nunspeet, Gelderland (6.65km)  -  Volg een kookworkshop en bereid met elkaar een echte Toscaanse of Veluwse maaltijd bij Kookstudio Delicio. Ook geschikt als culinair bedrijfsuitje of teambuilding in de keuken.

elke dag geopend 

Landgoed Staverden

staverden, Gelderland (8km)  -  Bewonder het prachtige Kasteel Staverden en wandel door de tuinen met de witte pauwen. Ontdek de historie van deze kleine, unieke stad op de Veluwe.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Bierbrouwerij De Uddelaer

staverden, Gelderland (8.08km)  -  Schuif aan in het Koetshuis van Kasteel Staverden, dat is omgetoverd tot Brewpub. Hier brouwt Bierbrouwerij De Uddelaer allerlei verschillende soorten bieren. Boek een rondleiding en proef het karakter van de streek.

open op zondag, vrijdag en zaterdag 

Actie: Extra proefglaasje Uddelaer speciaalbier

Bezoekerscentrum Staverden

staverden, Gelderland (8.19km)  -  Bezoek het sfeervolle Bezoekerscentrum Staverden. Kom van alles te weten over het landgoed en koop lekkere streekproducten in de bijbehorende landschapswinkel.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Korps Rijdende Artillerie

elburg, Gelderland (8.65km)  -  Het Korps Rijdende Artillerie is het oudste en nog altijd operationele onderdeel van de Koninklijke Landmacht. In dit museum herleeft deze militaire geschiedenis. Op het terrein is ook een manege aanwezig.

open op woensdag 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Vollemaanwandeling Vierhouterbos