Activiteiten vlakbij Vogels van de Reeuwijkse...

Tour de Waterlinie

tijdelijke activiteit gouda, Zuid-Holland, Vesting Gouda (5.48km)  -  350 jaar geleden, in het jaar 1672, keerde het tij. Het ooit zo rijke Holland leek verloren, het volk reddeloos, redeloos en radeloos. Tot wij ons eigen water als wapen inzetten en de vijand wisten te stoppen. Van het Muiderslot...

geopend, dinsdag 26 april 2022 t/m maandag 31 oktober 2022 

Gevelstenen wandeling

tijdelijke activiteit gouda, Zuid-Holland, Vesting Gouda (5.48km)  -  Deze stadswandeling brengt u langs gevelstenen in het oude centrum van Gouda. In vroeger eeuwen werden de functie van een pand, het beroep van een bewoner en soms ook de status van een bewoner daarop duidelijk gemaakt.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 1 oktober 2022, van 14:00 uur tot 15:30 uur 

Nationale Duurzame Huizen Route

tijdelijke activiteit waddinxveen, Zuid-Holland (6.06km)  -  De Duurzame Huizen Route Op 29 oktober en 5 november ervaar je in levenden lijve het comfort van duurzaam wonen tijdens de tiende editie van de Duurzame Huizen Route. Dan stellen honderden huiseigenaren hun woning open voor bezoekers.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 29 oktober 2022, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Nationale Duurzame Huizen Route

tijdelijke activiteit waddinxveen, Zuid-Holland (6.06km)  -  De Duurzame Huizen Route Op 29 oktober en 5 november ervaar je in levenden lijve het comfort van duurzaam wonen tijdens de tiende editie van de Duurzame Huizen Route. Dan stellen honderden huiseigenaren hun woning open voor bezoekers.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 5 november 2022, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

De Reeuwijkse Plassen

reeuwijk, Zuid-Holland (0.02km)  -  Wandel en fiets langs bijzonder mooie plekjes in dit veenlandschap. Zwemmen, surfen, kanoën en luieren aan de waterkant, dat kan bij de Reeuwijkse Plassen.

elke dag geopend 

Openluchtzwembad De Fuut

reeuwijk, Zuid-Holland (0.81km)  -  De Fuut is een mooi openluchtzwembad in Reeuwijk voor een gezellig dagje weg in de buitenlucht. Het zwembad heeft drie verschillende baden en een grote ligweide.

gesloten, open van  23 april t/m 3 september, van 07:00 uur tot 20:00 uur 

Streekmuseum Reeuwijk

reeuwijk, Zuid-Holland (0.93km)  -  De geschiedenis van de Reeuwijkse Plassen komt tot leven in het Streekmuseum Reeuwijk. Een verhaal over turfwinning, Goudse boerenkaas en botenbouw.

geopend, open op zondag, woensdag en zaterdag 

Het Kookstation

bodegraven, Zuid-Holland (2.63km)  -  Kom koken in het oude stationsgebouw van Bodegraven! Het historische NS-station is omgetoverd tot een ware kookstudio. Voel de culinaire passie en leer nieuwe technieken.

elke dag geopend 

Het Kaas Museum

bodegraven, Zuid-Holland (2.81km)  -  Leer in het vernieuwde Het Kaas Museum in Bodegraven alles over kaasmaken. Al in de achttiende eeuw werd in deze regio boerenkaas gemaakt.

open op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Sint Willibrorduskerk Bodegraven

bodegraven, Zuid-Holland (2.92km)  -  In Bodegraven staat de Sint Willibrorduskerk. Deze kerk beschikt over een prachtig orgel, gebouwd door de beroemde orgelmaker Michaël Maarschalkerweerd.

open op maandag, woensdag en vrijdag 

Speel- en dierenpark De Oude Zustertuin

bodegraven, Zuid-Holland (3km)  -  Deze voormalige kloostertuin in Bodegraven geeft ontspanning tussen de dieren. Kinderen maken kennis met de natuur en ravotten op de speelplaats.

elke dag geopend 

Brouwcafé De Molen

bodegraven, Zuid-Holland (3.06km)  -  Bierliefhebbers opgelet. Echt Molenbier drink je in het Zuid-Hollandse stadje Bodegraven. Brouwer Menno Olivier produceert al jarenlang het bier in Brouwcafé De Molen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad De Kuil

bodegraven, Zuid-Holland (3.42km)  -  Zwembad de Kuil heeft een subtropisch recreatiebad, een groot wedstrijdbad en een buitenbad. Attracties als een glijbaan en springtoren in het buitenbad zorgen voor een spetterend verblijf.

elke dag geopend 

Kaasboerderij De Graaf

bodegraven, Zuid-Holland (3.83km)  -  Geniet op Kaasboerderij De Graaf na een rondleiding van de lekkerste kazen. Daarnaast zijn er verschillende manieren om de omgeving te verkennen.

open op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Eropuit op een E-Chopper

bodegraven, Zuid-Holland (3.84km)  -  Met een E-Chopper van Spyder Wheelz toer je elektrisch door de omgeving. Ontdek de mooiste pareltjes uit je regio tijdens je route.

elke dag geopend 

Fort Wierickerschans Bodegraven

bodegraven, Zuid-Holland (3.95km)  -  Fort Wierickerschans is een zeventiende-eeuws fort tussen Bodegraven en Nieuwerbrug. Omgeven door natuur en pal aan de Oude Rijn is dit de ideale feestlocatie!

doordeweeks geopend 

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden

gouda, Zuid-Holland (4.18km)  -  Op een mooi plek, tussen twee woonwijken in, ligt de monumentale boerderij waar kinderboerderij De Goudse Hofsteden is gevestigd. Een plek waar kinderen en ouderen in contact komen met flora en fauna.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op maandag 

Museum Proeverij De Koffietuin

nieuwerbrug, Zuid-Holland (4.6km)  -  Museum Proeverij De Koffietuin bevindt zich in een oude boerderij uit het jaar 1610. Extra leuk: je kunt er je eigen koffie branden en malen.

geopend, in het weekend geopend 

Creatieve workshops in Gouda

gouda, Zuid-Holland (4.81km)  -  Etsen als Rembrandt of je eigen glas in loodraam ontwerpen? Neem eens een kijkje op de website van Creatief Gouda en vindt nog veel meer fantastische workshops!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 19 47 30 50 

Monkey Town Gouda

gouda, Zuid-Holland (5.1km)  -  In Monkey Town raak je niet snel uitgespeeld. Met de langste ballenbaan van Nederland, een bananenrace en het apenavontuur vermaken kinderen zich hier op en top!

elke dag geopend 

De Goudse Schouwburg

gouda, Zuid-Holland (5.12km)  -  Geniet van de nieuwste voorstellingen in de Goudse Schouwburg. Van cabaret, toneel en dans tot musicals, concerten en opera.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag, maandag en zaterdag 

Keck. to bike

gouda, Zuid-Holland (5.16km)  -  Gouda en omgeving verkennen op de fiets? Huur dan een gaaf modelletje bij Keck. bike rental. Drink voor je vertrekt een kopje koffie in het café en trap vervolgens zo hard of rustig als je wilt een dagje door de stad van de kaas.

elke dag geopend 

Boomkwekerijmuseum

boskoop, Zuid-Holland (5.17km)  -  Bomen zijn prachtig! Bekijk de historie van de boom in het Boomkwekerijmuseum. Achter het museum is een boomkwekerij gevestigd met planten en struiken.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag