Maisdoolhof Zeewolde: De drie verloren buffels

tijdelijke activiteit zeewolde, Flevoland, bij The Buffel Company (6.72km)  -  Maisdoolhof Zeewolde is gelegen op een boerenerf en is een doolhof in het thema 'waterbuffel'. Er zijn waterbuffels ontsnapt en deze moet jij weer terugvinden! Naast het doolhof kun je ook échte waterbuffels van dichtbij bekijken!

geopend, vrijdag 18 augustus 2023 t/m zondag 29 oktober 2023, van 10:.0 uur tot 17:.0 uur 

Alle gekheid op een stukje - Jan van Haasteren

tijdelijke activiteit harderwijk, Gelderland (8.75km)  -  Alle gekheid op een stukje! Een tentoonstelling vol met het humoristische werk van puzzelkoning Jan van Haasteren.

geopend, vrijdag 26 mei 2023 t/m zondag 14 januari 2024, van 10:30 uur tot 17:00 uur 

Dierenwelzijnsdag Harderwijk

tijdelijke activiteit harderwijk, Gelderland (9.55km)  -  Op zaterdag 30 september organiseert de Dierenambulance Noord-West Veluwe in samenwerking met het Dierencentrum de Ark en de Gemeente Harderwijk een dierenwelzijnsdag.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 30 september 2023, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Eagle lodges - Zweethut

zeewolde, Flevoland (0.03km)  -  Bezoek de Eagle lodges in Zeewolde en ontspan met één van de zweethutceremonies. Ontdek het gevoel van saamhorigheid en respect voor de natuur.

Horsterwold

zeewolde, Flevoland (1.23km)  -  Het Horsterwold in Flevoland mag dan een jong bos zijn, het is ook een van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland. Struin door het gebied en ontmoet konikpaarden, ontdek moeras en stranden en kom helemaal tot rust.

RCN Zeewolde

zeewolde, Flevoland (2.47km)  -  Geniet van een heerlijke watersportvakantie bij RCN Zeewolde. Kom surfen, zeilen en vissen op het Veluwemeer, Of neem een duik in het verwarmde overdekte zwembad.

De Zeilschool

zeewolde, Flevoland (2.47km)  -  De Zeilschool leert waterliefhebbers op een leuke manier zeilen. Doe mee aan leuke cursussen die wordt gegeven door ervaren en gedreven instructeurs. Het is ook mogelijk om een boot te huren en zelf uren te genieten op het water.

Galerie ArtXpoze

zeewolde, Flevoland (3.13km)  -  Beginnende en bekende kunstenaars krijgen een podium in de galerie van ArtXpoze. Ook beschikt de galerie over een lijstenmakerij en kunstuitleen.

Zwembad Het Baken

zeewolde, Flevoland (3.32km)  -  Spetterend het weekend in? Bij zwembad Het Baken in Zeewolde is er elke vrijdagavond discozwemmen! Niet zo'n danser? De rest van de week kun je terecht voor baantjes trekken, recreatief zwemmen en aquasport.

Strand Horst

ermelo, Gelderland (3.73km)  -  Bij strand Horst kunnen bezoekers heerlijk genieten van het strand en het water. Ook zijn er uitgebreide surfmogelijkheden, waaronder kitesurfen.

Surfen en suppen bij Strand Horst

ermelo, Gelderland (4.06km)  -  Stap op een surfboard en laat je leiden door de wind! Telstar Surfclub bij Strand Horst biedt windsurflessen, een cursus kitesurfen en een clinic Stand Up Paddling.

Strand Nulde

putten, Gelderland (4.19km)  -  Lekker ravotten op het strand of genieten van de zon! Strand Nulde is een prachtig recreatiestrand met vele voorzieningen voor jong en oud! Hier is altijd wat te beleven.

Putter Stoomgemaal

putten, Gelderland (4.81km)  -  Bewonder het laatste, gerestaureerde stoomgemaal van Nederland. Zie hoe de stokers het vuur opstoken en hoe het waterrad het waterpeil op de juiste hoogte houdt.

Museumboerderij Mariahoeve

putten, Gelderland (4.91km)  -  In museumboerderij Mariahoeve zie je niet alleen hoe boeren vroeger leefden, maar het ook zelf meemaken. Overnacht in een authentieke boerderij met alle luxe van nu.

Vakantiehuis Bij het Bos

zeewolde, Flevoland (5.12km)  -  Bij het Bos is een luxe vakantiewoning in Zeewolde met veel activiteiten voor het hele gezin. Er zijn vier grote familiekamers met ieder vier bedden.

Kasteel De Vanenburg

putten, Gelderland (5.21km)  -  Vier een bruiloft in stijl bij Kasteel De Vanenburg. Het eeuwenoude kasteel is ook geschikt voor conferenties en vergaderingen, maar ook particulieren kunnen hier in luxe overnachten.

Pluktuin Het Platteland

putten, Gelderland (5.45km)  -  Kom fruit, groente of bloemen bij Pluktuin Het Platteland plukken. Er is ook een coffeegarden en een brocante collectie.

Wijngaard Telgt

ermelo, Gelderland (5.92km)  -  Wijngaard Telgt hoort bij de Veluwse wijnroute en ligt verscholen tussen de dorpen Putten en Ermelo. Kom de huisgemaakte wijn en sterke dranken proeven en volg een rondleiding op de wijnboerderij.

Crescent park Harderwijk

harderwijk, Gelderland (6.39km)  -  Bezoek het Crescent park in Harderwijk en ontdek de prachtige natuur. Kinderen leven zich uit in het speel- en doepark en ouders genieten van de wandelroutes.

Delphindoorski

ermelo, Gelderland (6.76km)  -  Neem je ski- of snowboardlessen bij Delphindoorski om goed voorbereid op wintersport te gaan! Je verrichtingen kun je in de gaten houden in de spiegelwand voor de baan.

Sportcentrum Calluna

ermelo, Gelderland (7.04km)  -  Lekker zwemmen of een andere sport doen? In Sportcentrum Calluna in Ermelo kun je terecht voor een portie sportieve ontspanning.

Forellenvisvijvers en Restaurant 'De Berenkuil'

putten, Gelderland (7.16km)  -  Vang forellen en neem ze mee naar huis. In de drie grote forellenvijvers van De Berenkuil zitten regenboogforellen en graskarpers. Gegarandeerd sla je hier wat aan de haak. In het bijbehorende restaurant kun je gezellig een hapje eten of wat drinken.

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Tot €2,- korting op je tickets! In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum komen vervlogen tijden tot leven. Bewonder kinderspeelgoed, ontdek oude ambachten en bezoek nostalgische winkeltjes vol echte spullen van vroeger. Leuk: soms is er ook een Poppen- en Berendokter in het museum.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van De Grote Vijf Horsterwold - ree