Activiteiten vlakbij De Grote Vijf Horsterwold -...

Eagle lodge - Zweethut

zeewolde, Flevoland (0.03km)  -  Bezoek de Eagle lodge in Zeewolde en ontspan met één van de heerlijke zweethutceremonies. Ontdek het gevoel van saamhorigheid en respect voor de natuur.

soms geopend op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Horsterwold

zeewolde, Flevoland (1.23km)  -  Het Horsterwold in Flevoland mag dan een jong bos zijn, het is ook een van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland. Struin door het gebied en ontmoet konikpaarden, ontdek moeras en stranden en kom helemaal tot rust.

elke dag geopend 

Golfschool Golfclub Zeewolde

zeewolde, Flevoland (2.23km)  -  Altijd al eens een balletje willen slaan als Tiger Woods? Je leert het bij Golfschool Zeewolde.

elke dag geopend 

RCN Zeewolde

zeewolde, Flevoland (2.47km)  -  Geniet van een heerlijke watersportvakantie bij RCN Zeewolde. Kom surfen, zeilen en vissen op het Veluwemeer, Of neem een duik in het verwarmde overdekte zwembad.

elke dag geopend 

De Zeilschool

zeewolde, Flevoland (2.47km)  -  De Zeilschool leert waterliefhebbers op een leuke manier zeilen. Doe mee aan leuke cursussen die wordt gegeven door ervaren en gedreven instructeurs. Het is ook mogelijk om een boot te huren en zelf uren te genieten op het water.

elke dag geopend 

Pitch&Putt Golf Strand Horst

ermelo, Gelderland (2.98km)  -  De Pitch&Putt Golfbaan bij Strand Horst is een vrij nieuwe baan. De ligging aan het strand langs de Randmeren is zeer mooi!

's maandags gesloten 

Galerie ArtXpoze

zeewolde, Flevoland (3.13km)  -  Beginnende en bekende kunstenaars krijgen een podium in de galerie van ArtXpoze. Ook beschikt de galerie over een lijstenmakerij en kunstuitleen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)36 - 52 25 229 

Partyschip Achie

zeewolde, Flevoland (3.27km)  -  Partyschip Achie is niet alleen een gezellig partyschip. De boot maakt in de vakantiemaanden ook dagtochten van Zeewolde naar historische vissersplaatsen als Elburg en Spakenburg.

elke dag geopend 

Zwembad Het Baken

zeewolde, Flevoland (3.32km)  -  Spetterend het weekend in? Bij zwembad Het Baken in Zeewolde is er elke vrijdagavond discozwemmen! Niet zo'n danser? De rest van de week kun je terecht voor baantjes trekken, recreatief zwemmen en aquasport.

elke dag geopend 

Strand Horst

ermelo, Gelderland (3.73km)  -  Bij strand Horst kunnen bezoekers heerlijk genieten van het strand en het water. Ook zijn er uitgebreide surfmogelijkheden, waaronder kitesurfen.

elke dag geopend 

Atelier Kunst en Meer: expositie en cursussen

zeewolde, Flevoland (3.79km)  -  Bewonder de kunstige wereld van Gonny Geurts. Niet alleen om te bekijken en inspiratie op te doen, maar ook om zelf aan de slag te gaan!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Surfen en suppen bij Strand Horst

ermelo, Gelderland (4.06km)  -  Stap op een surfboard en laat je leiden door de wind! Telstar Surfclub bij Strand Horst biedt windsurflessen, een cursus kitesurfen en een clinic Stand Up Paddling.

geopend, elke dag geopend 

Strand Nulde

putten, Gelderland (4.19km)  -  Lekker ravotten op het strand of genieten van de zon! Strand Nulde is een prachtig recreatiestrand met vele voorzieningen voor jong en oud! Hier is altijd wat te beleven.

elke dag geopend 

Putter Stoomgemaal

putten, Gelderland (4.81km)  -  Bewonder het laatste, gerestaureerde stoomgemaal van Nederland. Zie hoe de stokers het vuur opstoken en hoe het waterrad het waterpeil op de juiste hoogte houdt.

open op woensdag - soms geopend op maandag, donderdag en zaterdag 

Museumboerderij Mariahoeve

putten, Gelderland (4.91km)  -  In museumboerderij Mariahoeve kunt u niet alleen zien hoe boeren vroeger leefden, maar het ook zelf meemaken. Overnacht in een authentieke boerderij met alle luxe van nu.

open op woensdag en zaterdag 

Kinderfeestje bij Stal Ermelo

ermelo, Gelderland (4.93km)  -  Dol op paarden? En vier je binnenkort je verjaardagsfeestje? Welkom bij Stal Ermelo!

elke dag geopend 

Kasteel De Vanenburg

putten, Gelderland (5.21km)  -  Vier een bruiloft in stijl bij Kasteel De Vanenburg. Het eeuwenoude kasteel is ook geschikt voor conferenties en vergaderingen, maar ook particulieren kunnen hier in luxe overnachten.

's zondags gesloten 

Pluktuin Het Platteland

putten, Gelderland (5.45km)  -  Kom fruit, groente of bloemen bij Pluktuin Het Platteland plukken. Er is ook een coffeegarden en een brocante collectie.

gesloten, open van  1 juni t/m 2 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur