Activiteiten vlakbij Vollemaanwandeling Veluwe -...

Door de bomen het bos

tijdelijke activiteit otterlo, Gelderland (8.72km)  -  Door de bomen het bos is een veelzijdige tentoonstelling, waarbij je geprikkeld wordt en met frisse gedachtes en ideeën weer naar huis gaat.

geopend, zaterdag 23 maart 2024 t/m zondag 15 september 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Wandeling “Door de bomen de Beeldentuin”

tijdelijke activiteit otterlo, Gelderland, Kröller-Müller Museum (8.72km)  -  Makerscollectief Circus Andersom heeft een multidimensionale wandeling uitgezet door de beeldentuin van het Kröller Müller Museum. Lijkt het jou leuk om mee te wandelen? Haal dan snel een ticket!

geopend, zaterdag 23 maart 2024 t/m zondag 15 september 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Radio Kootwijk

radio kootwijk, Gelderland (0.31km)  -  Radio Kootwijk is gebouwd rond het zendstation uit 1918 dat zorgde voor direct contact met Nederlands-Indië. De imposante 'Kathedraal' midden op de heide valt direct op. Het gebouw is soms toegankelijk voor publiek, het natuurgebied het hele jaar.

Wisentensafari op de Veluwe

kootwijk, Gelderland (2.61km)  -  Spot wisenten in hun natuurlijke omgeving tijdens een Wisentensafari! Ga op pad met een ervaren gids en verken een verborgen stukje Veluwe. Wie weet zie je tijdens de excursie ook wel herten en wilde zwijnen.

Ugcheler Markepad

ugchelen, Gelderland (6.06km)  -  Ontdek het prachtige buitengebied van Ughelen. Via het klompenpad: het Ugheler Markepad geniet van je natuur, maar ook van de hoge akkers van de enk.

Kootwijkerzand

kootwijk, Gelderland (6.2km)  -  Het Kootwijkerzand voelt buitenlands aan, maar het ligt in Nederland! Maak kennis met een van de grootste zandgebieden van Europa met door de wind gevormde duinen.

Museum de Kleine Arcke

hoenderloo, Gelderland (6.98km)  -  Ontdek alles over het leven van A. den Doolaard, een bekende schrijver die een groot deel van zijn leven in Hoenderloo woonde. In de overige twee kamers van het museum kom je alles te weten over de geschiedenis van het dorp Hoenderloo en de...

Escapepark Veluwe

apeldoorn, Gelderland (7.06km)  -  Een bijzondere locatie kan voor een Escapepark op de Veluwe natuurlijk niet ontbreken! Stap binnen in een houten huis in het bos en probeer binnen zestig minuten te ontsnappen.

't Pannekoekhuis Ugchelen

ugchelen, Gelderland (7.23km)  -  Geniet van de prachtige Veluwse natuur en kom daarna heerlijke pannenkoeken eten bij 't Pannekoekhuis Ugchelen. De keuze uit meer dan 180 ambachtelijke pannenkoeken is verbluffend!

Kofferbakverkopen in Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (7.25km)  -  De Apeldoornse kofferbakverkopen zorgen voor een kleurrijk lint van kleedjes naast auto's langs het Kanaal. De snuffelmarkt vindt plaats op zes zaterdagen in de zomermaanden. Wees er op tijd bij!

Ouwendorperhoeve

garderen, Gelderland (8.15km)  -  Maak kennis met verschillende diersoorten bij de Ouwendorperhoeve. De boerderij geeft een ware boerderijbeleving. Ook worden hier leuke boerenmarkten en festijnen gehouden.

Museonder

otterlo, Gelderland (8.44km)  -  Ontdek alles over het leven op de Veluwe in het ondergrondse museum Museonder in Nationaal Park De Hoge Veluwe.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Vollemaanwandeling Veluwe - Radio Kootwijk