Activiteiten vlakbij Zandsculpturen in het...

Wandelroute Buitenbantpad

bant, Flevoland (3.94km)  -  Wandelroute Buitenbantpad biedt een frisse wind op een route die traditionele biologische landbouw combineert met bossen, drafpaden en de rand van het dorp Bant.

elke dag geopend 

Bewonder duizenden vlinders in de Vlinder Vallei

luttelgeest, Flevoland (4.99km)  -  In de Vlinder Vallei laten vlinders in de mooiste kleuren, maten en vormen zich zien. Weet jij de mooiste te vinden in deze prachtige tropische jungle?

elke dag geopend 

Pegasushof

bant, Flevoland (5.08km)  -  Met schaduwtuinen, vijverpartijen en terrassen is de moderne tuin van de Pegasushof een lust voor het oog.

vandaag nog gesloten, geopend 16 april t/m 15 september, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Goldhoorn Gardens

bant, Flevoland (5.64km)  -  Proef het Engelse landleven in de Noordoostpolder! Naast een schitterende tuin zijn er workshops, high tea's en is er een lifestylewinkel.

vandaag nog gesloten, geopend 10 april t/m 1 september 

Showtuinen Kwekerij Joosten

rutten, Flevoland (7.27km)  -  Ontdek de schoonheid van de natuur bij de showtuinen van Kwekerij Joosten. Hier zijn honderden soorten irissen en hemerocallissen te bewonderen, elke maand in een andere staat.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 augustus, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Vuurtoren Lemmer

lemmer, Friesland (7.44km)  -  De vuurtoren van Lemmer is in 1994 gebouwd. Het is een open staalconstructie en niet toegankelijk voor bezoekers. Wel kan er naar gekeken worden.

elke dag geopend 

Zeilen met de Koh-i-Noor

franeker, Friesland (7.44km)  -  Een zijn met de elementen. Dat beleeft de opvarende aan boord van het schitterende zeilschip Koh-i-Noor!

geopend op afspraak of bel +31 (0)514 56 60 00 

Ir. D.F. Woudagemaal

lemmer, Friesland (9.21km)  -  Het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld staat in Lemmer. Het Ir. D.F. Woudagemaal is in 1920 gebouwd en is nog altijd te bezoeken.

geopend van open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Zandsculpturen in het Kuinderbos