Activiteiten vlakbij Zilverspreekuur

Kerstmarkt Schoonhoven

tijdelijke activiteit schoonhoven, Zuid-Holland (0.11km)  -  Het gezellige en jaarlijks terugkerende kerstevenement van Schoonhoven!

vandaag nog gesloten, geopend dinsdag 13 december 2022 t/m zaterdag 31 december 2022, van 17:00 uur tot 20:00 uur 

Vestingwandelingen

tijdelijke activiteit nieuwpoort, Zuid-Holland, Vesting Nieuwpoort (1.7km)  -  Boek een vestingswandeling in Nieuwpoort met een gids van de gidsengilde Corvus.

geopend, donderdag 15 september 2022 t/m zondag 30 april 2023 

Kaarsjesavond - Nieuwpoort in kerstsfeer

tijdelijke activiteit nieuwpoort, Zuid-Holland, Vesting Nieuwpoort (1.7km)  -  De lichten gaan uit en de kaarsjes branden, kom wandelen bij kaarslicht in de vesting Nieuwpoort

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 14 december 2022, van 19:00 uur tot 21:00 uur 

Het Winterdorp bij Avonturenboerderij Molenwaard

tijdelijke activiteit ottoland, Zuid-Holland, Avonturenboerderij Molenwaard (2.03km)  -  Een Hollandse winter is het pas echt, wanneer de lichtjes aangaan, er geschaatst kan worden en je kan genieten van het samen zijn onder het genot van een warme chocolademelk, soep of een broodje boerenrookworst. Dit winterse-gevoel komt helemaal...

geopend, elke dag geopend 

Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven

schoonhoven, Zuid-Holland  -  Schoonhoven is beroemd om zijn juweliers: je vindt er zelfs de grootste juwelier van Nederland. Maar hoe worden al die sieraden en zilverwaren gemaakt? Ontdek deze ambacht in het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven.

's maandags gesloten 

Openluchtzwembad 't Wilgerak

schoonhoven, Zuid-Holland (0.71km)  -  In Schoonhoven is zwembad 't Wilgerak te vinden, leuk voor jong en oud. 't Wilgerak bestaat uit drie mooie buitenbaden en een zonneweide.

elke dag geopend 

Openluchtzwembad De Dompelaar

groot-ammers, Zuid-Holland (1.93km)  -  Buitenzwembad De Dompelaar is bij mooi weer een leuk dagje uit voor jong en oud. Neem een verkoelende duik in het water of geniet van de zon op de ligweide.

gesloten, open van  1 mei t/m 22 september, van 07:00 uur tot 20:00 uur 

Avonturenboerderij Molenwaard

groot-ammers, Zuid-Holland (2.03km)  -  Kom spelen op Avonturenboerderij Molenwaard, helemaal in het thema van televisiehelden Fien & Teun. Leer alles over het boerenleven, knuffel met dieren en geniet van leuke shows.

elke dag geopend 

Boerderij Kromwijk - overnachten in een hooiberghut

cabauw, Utrecht (2.88km)  -  Slaap op het erf van de boer. Wees niet bang voor kriebelend stro, want op Boerderij Kromwijk hebben comfortabele matrassen de plaats van hooibalen ingenomen.

elke dag geopend 

Zwembad De Hofstee

bergambacht, Zuid-Holland (5.19km)  -  Kom een heerlijke duik nemen in één van de zwembaden van Zwembad De Hofstee of volg een les aquajogging.

elke dag geopend 

Ons Polderbad

stolwijk, Zuid-Holland (6.37km)  -  Een leuk buitenbad met prima voorzieningen, dat is zwembad Ons Polderbad in Stolwijk.

gesloten, open van  20 april t/m 19 september, van 07:30 uur tot 21:00 uur 

Polsstokverspringen - Fierljeppen

polsbroekerdam, Utrecht (6.59km)  -  Polsstokverspringen of fierljeppen is een echte Nederlandse sport. Wil je zelf de sprong wagen? Boek dan een clinic en spring als een echte fierljepper over het water.

gesloten, open van  1 april t/m 1 november 

Speelpolder De Hennepakkers

stolwijk, Zuid-Holland (6.81km)  -  Ieder seizoen is er wat nieuws te beleven in Speelpolder De Hennepakkers. De natuur verandert elke keer weer! Gluur in het insectenhotel of spring over boomstammen. Iedereen voelt zich hier vrij!

elke dag geopend 

Zwembad Natuurlijk De Loete

haastrecht, Zuid-Holland (7.11km)  -  Geniet bij mooi weer van het heerlijke water van openluchtzwembad De Loete in Haastrecht. Glij van de glijbaan of ontspan in de ligweide.

gesloten, open van  1 mei t/m 30 augustus, van 08:00 uur tot 20:00 uur 

Openluchtzwembad De Spettertuin

noordeloos, Zuid-Holland (7.57km)  -  De Spettertuin is een bekend begrip in Noordeloos. De kinderen halen er hun zwemdiploma, terwijl liefhebbers er 's zomers hun baantjes trekken.

gesloten, open van  28 april t/m 10 september, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

De Steinsetuin - Brasserie en theetuin

haastrecht, Zuid-Holland (8.11km)  -  Geniet in De Steinsetuin van de natuur op het platteland, met een kopje thee en een vers stukje taart erbij in de theetuin of in de brasserie. Vergeet niet de boerenthee te proeven met taart en bonbons!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 37 59 81 20 

Museum Paulina Bisdom van Vliet

haastrecht, Zuid-Holland (8.18km)  -  Museum Paulina Bisdom van Vliet is een van Nederlands mooiste woonhuismusea. Hier wordt getoond hoe de familie Bisdom van Vliet vroeger woonde.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Zilverspreekuur