Activiteiten vlakbij Beleef het Boomkroonpad

Beleef het Boomkroonpad

tijdelijke activiteit drouwen, Drenthe  -  Beleef het bos eens vanuit een ander perspectief en maak een wandeling over het Boomkroonpad. Dit wandelpad leidt je hoog langs de toppen van de bomen.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 10 juni 2023, van 10:00 uur tot 11:00 uur 

Mascotte Parade

tijdelijke activiteit centrumplein (4.12km)  -  Op het centrumplein voor Hunebedcity in Borger zal een mini-disco zijn met Mascottes met leuke opdrachten tussendoor voor groot en klein. Ter afsluiting is er een optocht door het centrum van Borger met veel trommels en alle Mascottes.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 25 maart 2023, van 11:00 uur tot 16:00 uur 

Buitencentrum Boomkroonpad

drouwen, Drenthe (0.02km)  -  Bekijk de natuur eens van een andere hoogte en maak een wandeling tussen de wortels en toppen van bomen op het Boomkroonpad!

elke dag geopend 

Speelbos Lorken

drouwen, Drenthe (0.02km)  -  De natuur zit vol geheimen. Ontdek het spelenderwijs in Speelbos Lorken, vlak bij het Boomkroonpad.

elke dag geopend 

Buitencentrum Boomkroonpad

drouwen, Drenthe (0.02km)  -  Beklim het enige Boomkroonpad in Nederland en wandel heerlijk tussen de verschillende uitkijktorens. Ontdek het prachtige bos op verschillende hoogtes, van onder de grond tot aan de toppen van de bomen.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Mountainbikeroute Gieten-Gasselte

drouwen, Drenthe (0.02km)  -  Drenthe te plat voor mountainbiken? Niet op de Hondsrug! Hier vind je mountainbikeroute Gieten-Gasselte vol klimmetjes, afdalingen en spannende bochten.

elke dag geopend 

DX Adventurepark

gasselte, Drenthe (2.66km)  -  Drenthe leer je pas goed kennen in het DX Adventurepark. Maak kennis met het grootste open waterpark van Nederland!

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 14 september, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Attractiepark Drouwenerzand: voordelig plezier!

drouwen, Drenthe (3km)  -  Bij Attractiepark Drouwenerzand geniet je de hele dag onbeperkt van attracties, eten en drinken. Je betaalt namelijk voor een all-in-arrangement. Super handig! Aan één dag niet genoeg? Je kunt ook blijven slapen.

vandaag nog gesloten, geopend 15 april t/m 30 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Expositieboerderij Versteend Leven

drouwen, Drenthe (3.42km)  -  Bekijk een bijzondere collectie mineralen, fossielen en schelpen van over de hele wereld in Expositieboerderij Versteend Leven.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag, woensdag 

Pannenkoekenrestaurant & Speelboerderij de Deugniet

borger, Drenthe (3.92km)  -  Bij Pannenkoek- & Speelboerderij De Deugniet in het Drentse Borger genieten de ouders van een pannenkoek, terwijl de kinderen zich vermaken op het piratenschip

's maandags gesloten 

Geopark de Hondsrug

borger, Drenthe (3.95km)  -  In Geopark de Hondsrug komen geschiedenis en natuur samen. Het park met UNESCO-status wil verhalen van alle tijden terugbrengen naar de streek. Hier wordt het geologisch erfgoed van Drenthe tastbaar gemaakt.

elke dag geopend 

Mammoetpad Borger

borger, Drenthe (4.05km)  -  Wat is hij groot! Langs Mammoetpad Borger kom je mammoeten tegen en voel je je even terug in de prehistorie. Een kort pad, dat leuk is om met kinderen te doen.

elke dag geopend 

Hunebedcentrum - terug naar de prehistorie

borger, Drenthe (4.3km)  -  Nergens ter wereld vind je een plek als Drenthe, waar al duizenden jaren 54 hunebedden liggen! Het Hunebedcentrum vertelt het verhaal van deze prehistorische stenen. Ga terug in de tijd...

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag 

Joytime Vrijetijdsactiviteiten

grolloo, Drenthe (4.43km)  -  Klimmen, klauteren, vlotten bouwen en boogschieten: dat kan bij het Joytime Klimpark en het Outdoor Belevingspark in Grolloo. Leuk met vrienden, het gezin of collega's!

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 16:00 uur 

C+B Museum Grolloo

grolloo, Drenthe (5.26km)  -  Het C+B Museum is een hommage aan de Drentse bluesband Cuby + Blizzards. In de oude boerderij van leadzanger Harry Muskee kunnen fans hun hart ophalen aan oude muziekfragmenten, foto's en muziekinstrumenten van de band.

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Wandelroute Wolvenspoor

schoonloo, Drenthe (6.17km)  -  Stap met het hele gezin in de voetsporen van de wolf. Wandel op het Wolvenspoor over smalle paadjes en houten bruggetjes.

elke dag geopend 

Natuurgebied Hart van Drenthe

schoonloo, Drenthe (6.17km)  -  Rond de Drentse dorpen Hooghalen, Grolloo, Elp en Schoonloo ligt 5000 hectare aaneengesloten natuur: het Hart van Drenthe. Hier vind je gevarieerde bossen, onverwachte vennen, weidse heidevelden, stuifzand en grillige beken.

elke dag geopend 

Rijk der Kabouters

eext, Drenthe (6.75km)  -  In het Rijk der Kabouters maak je kennis met de wereld van kabouters. Wandel langs kronkelende paadjes en ontmoet ruim tweehonderd kaboutervriendjes!

vandaag nog gesloten, geopend 10 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Les Chevaux

buinen, Drenthe (7.19km)  -  Paardrijden door de bossen van Drenthe, dat klinkt toch heerlijk? Boek een buitenrit bij Les Chevaux en verken de Drentse Hondsrug te paard met een begeleider.

elke dag geopend 

Speelvijver Ieberenplas

elp, Drenthe (7.19km)  -  De Ieberenplas is een mooie recreatieplas in de boswachterij Grolloo. De plas heeft een zandstrand en wordt helemaal omringd door bos. Het gebied is voor iedereen gratis toegankelijk.

elke dag geopend 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Beleef het Boomkroonpad