Activiteiten vlakbij Fatbike tour op...

Natuurwandeling met eilandgids Folkert Abma

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, standplaats Informatiecentrum het Baken (0.09km)  -  Eilandgids Folkert Abma neemt je mee op een stevige wandeltocht langs een afwisselende route op Schiermonnikoog. Folkert is geboren en getogen op Schiermonnikoog. Vanaf zijn vroege jeugd is hij geboeid door de eilander natuur. Hij houdt ervan om...

vandaag nog gesloten, morgen geopend, vrijdag 14 juni 2024, 08:30 uur 

Leer het eiland fietsend kennen

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Het Willemshof (0.1km)  -  Eilander Thijs de Boer neemt je graag mee op deze fietsexcursie.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 15 juni 2024, 10:00 uur 

Balgexpres op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit Schiermonnikoog, kruising Noorderstreek / Torenstreek (0.33km)  -  Schelpen en zeehonden op de uiterste oostpunt van het eiland

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 15 juni 2024, 09:00 uur 

Eendenkooi Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Vakantieboerderij De Kooiplaats (2.47km)  -  Een eendenkooi is van oudsher een oase van rust. Eenden komen er graag een bezoekje brengen. Kom de mooi gerestaureerde eendenkooi bekijken en ga mee met de kooiker die vertelt over zijn oude ambacht.

geopend op donderdag 13 juni 2024, 14:00 uur 

Robbentocht vanaf Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Veerdam (2.87km)  -  Even op visite bij de zeehonden.We nemen jullie mee het wad op en gaan op bezoek bij deze bijzondere zeedieren.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, vrijdag 14 juni 2024, 11:00 uur 

Vogels en planten kijken in de Bantpolder

tijdelijke activiteit Bantpolder, Lioessens parking (7.74km)  -  Boswachter Hans Gartner neemt je mee op excursie in en rond de Bantpolder. Hans heeft zijn hele leven gewerkt als boswachter en kan als geen ander vertellen over de geschiedenis van het Lauwersmeergebied, de vogels en de planten.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 15 juni 2024, 10:00 uur 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Fatbike tour op Schiermonnikoog