Activiteiten vlakbij Fatbike tour op...

Vogelwandeling op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, standplaats Informatiecentrum het Baken (0.09km)  -  Ganzen in de polder, eenden bij de Westerplas en steltlopertjes op het wad. Welke vogel vliegt daar?

vandaag nog gesloten, geopend op dinsdag 7 februari 2023, 13:00 uur 

Avondwandeling op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, standplaats Informatiecentrum het Baken (0.09km)  -  Wandel mee door de mooiste straatjes van het dorp, via de duinen, naar de 'brandende' vuurtoren. Onderweg vertelt de gids over de geschiedenis van het eiland en de avondlijke natuur.

vandaag nog gesloten, geopend op dinsdag 7 februari 2023, 20:00 uur 

Cultuurhistorische dorpswandeling

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, standplaats Informatiecentrum het Baken (0.09km)  -  Altijd al meer willen weten over de geschiedenis van het dorp? Ga mee met eilandergids Arend Maris en leer Schiermonnikoog op ludieke wijze kennen.

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 8 februari 2023, 14:00 uur 

Leer het eiland fietsend kennen

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Het Willemshof (0.1km)  -  Eilander Thijs de Boer neemt u graag mee op deze fietsexcursie. Hij vertelt over de boeiende geschiedenis van het dorp en de gevarieerde landschappen van het eiland, vol bijzondere planten en dieren.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 11 februari 2023, 11:00 uur 

Bosbaden

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Hazeweitje (0.75km)  -  Dompel je onder in de natuur en neem een bosbad samen met de boswachter!

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 8 februari 2023, 10:00 uur 

Jutten en schelpen zoeken

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Strandopgang de Marlijn (2.67km)  -  Verhalen over het jutten van vroeger en nu door eilandgids Thijs de Boer. Daarna het strand op om zelf van alles te vinden.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 12 februari 2023, 10:00 uur 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Fatbike tour op Schiermonnikoog