1

Activiteiten vlakbij Beleef het Boomkroonpad

Family Power Weekend Meisje Djamila, Steven Kazàn

tijdelijke activiteit drouwen, Drenthe, Drouwenerzand Attractiepark (3.05km)  -  Drouwenerzand Attractiepark organiseert op 20+21 april het Family Power Weekend m.m.v. Meisje Djamila en Steven Kazàn. Profiteer ook van de voordelige all-in formule waardoor het zelf meenemen van eten en drinken niet nodig is. Check het programma.

zaterdag 20 april 2024 t/m zondag 21 april 2024, van 10:00 uur tot 17:30 uur 

Parkinson & Hard Rock

tijdelijke activiteit grolloo, Drenthe, Café restaurant Hofsteenge (5.09km)  -  Midnight Rendezvous benefiet voor Parkinson. Rock met passie en een enorme drive, gebracht door 5 ervaren muzikanten die het publiek een onvergetelijke middag willen bezorgen met scheurende classic rock songs uit de fantastische jaren ‘70 en ‘80

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 19 mei 2024, van 13:30 uur tot 18:00 uur 

Schaapscheerdersfeest en Exeler Fair

tijdelijke activiteit exloo, Drenthe, Centrum Dorp / De Brink (10.92km)  -  Exeler Fair en Schaapscheerdersfeest Exloo. Gezellige markt met leuke activiteiten en het NK schaapscheren

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 18 mei 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Buitencentrum Boomkroonpad

drouwen, Drenthe (0.02km)  -  Beklim het enige Boomkroonpad in Nederland en wandel heerlijk tussen de verschillende uitkijktorens. Ontdek het prachtige bos op verschillende hoogtes, van onder de grond tot aan de toppen van de bomen.

Geopark de Hondsrug

borger, Drenthe (3.95km)  -  In Geopark de Hondsrug komen geschiedenis en natuur samen. Het park met UNESCO-status wil verhalen van alle tijden terugbrengen naar de streek. Hier wordt het geologisch erfgoed van Drenthe tastbaar gemaakt.

Mammoetpad Borger

borger, Drenthe (4.05km)  -  Wat is hij groot! Langs Mammoetpad Borger kom je mammoeten tegen en voel je je even terug in de prehistorie. Een kort pad, dat leuk is om met kinderen te doen.

C+B Museum Grolloo

grolloo, Drenthe (5.26km)  -  Het C+B Museum is een hommage aan de Drentse bluesband Cuby + Blizzards. In de oude boerderij van leadzanger Harry Muskee kunnen fans hun hart ophalen aan oude muziekfragmenten, foto's en muziekinstrumenten van de band.

Natuurgebied Hart van Drenthe

schoonloo, Drenthe (6.17km)  -  Rond de Drentse dorpen Hooghalen, Grolloo, Elp en Schoonloo ligt 5000 hectare aaneengesloten natuur: het Hart van Drenthe. Hier vind je gevarieerde bossen, onverwachte vennen, weidse heidevelden, stuifzand en grillige beken.

Rijk der Kabouters

eext, Drenthe (6.75km)  -  In het Rijk der Kabouters maak je kennis met de wereld van kabouters. Wandel langs kronkelende paadjes en ontmoet ruim tweehonderd kaboutervriendjes!

Les Chevaux

buinen, Drenthe (7.19km)  -  Paardrijden door de bossen van Drenthe, dat klinkt toch heerlijk? Boek een buitenrit bij Les Chevaux en verken de Drentse Hondsrug te paard met een begeleider.

Speelvijver Ieberenplas

elp, Drenthe (7.19km)  -  De Ieberenplas is een mooie recreatieplas in de boswachterij Grolloo. De plas heeft een zandstrand en wordt helemaal omringd door bos. Het gebied is voor iedereen gratis toegankelijk.

Schaapskooi Balloërveld

balloo, Drenthe (9.15km)  -  Schaapskooi Ballooërveld is een mooie uitvalbasis voor het ontdekken van het Ballooërveld en natuurgebied De Drentsche Aa. En wie weet kom je de grootste schaapskudde va Drenthe tegen.

Kabouterpad Odoorn

odoorn, Drenthe (9.81km)  -  In het kabouterbos is iedereen in slaap gevallen omdat de lieve heks Ipsewips een ongelukje had. Behalve de kabouterkinderen. Verzamel langs het kabouterpad ingrediënten in je zelfgemaakte toverzakje voor een nieuwe toverdrank.

Schaapskooi Exloo

exloo, Drenthe (10.96km)  -  De schaapskooi van Exloo is een hele bijzondere: hij staat namelijk midden in het dorp. Een mooi gezicht om de schapen door het dorp te zien lopen. Naast de schaapskooi ligt een informatiecentrum over de kudde.

Kabouterland

exloo, Drenthe (11.05km)  -  Kabouterland is een speeltuin waar trollen en kabouters vrij spel hebben. In Kabouterland zijn ook dieren en een overdekte speeltuin te vinden.

Barbara's Beauty Barn

gieterveen, Drenthe (11.28km)  -  Geniet, helemaal privé, van een heerlijk verwendagje bij Barbara's Beauty Barn. Of huur deze sfeervolle beautyhoeve in zijn geheel af voor een relaxweekendje!

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Beleef het Boomkroonpad