Activiteiten vlakbij Winterwandeling met snert...

Het Nederlands IJsbeelden Festival

tijdelijke activiteit zwolle, Overijssel, IJsselhallen (3.65km)  -  Het Nederlands IJsbeelden Festival is terug! In een ijskoude Wonderful World ontdek je de mooiste festivals, bouwwerken, natuur en kunstwerken van de wereld. Uitgebeeld in betoverend transparant ijs.

geopend, zaterdag 17 december 2022 t/m zondag 5 maart 2023, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Handwerkbeurs

tijdelijke activiteit IJsselhallen (3.65km)  -  Doe inspiratie op bij de Handwerkbeurs! Hier vind je alles op het gebied van borduren, breien, haken, quilten, vilt en zelf-maak-mode.

vandaag nog gesloten, geopend donderdag 9 februari 2023 t/m zondag 12 februari 2023, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Expositie Brave New World

tijdelijke activiteit zwolle, Overijssel (4.34km)  -  Brave New World toont het werk van zestien schilders van onder de 40, die behoren tot de absolute internationale top. Een tentoonstelling vol meervoudige perspectieven, gevarieerde geschiedenissen en nieuwe esthetische kaders, samengesteld door...

geopend van zaterdag 28 januari 2023 t/m zondag 11 juni 2023, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Koos & Moos de Theatershow

tijdelijke activiteit zwolle, Overijssel, Schouwburg Odeon (Dommerholtzaal) (4.35km)  -  Koos & Moos de theatershow - Dé groenste familievoorstelling van Nederland. Koos de Koala, bekend van de populaire YouTube-serie en het prentenboek ‘Koos zoekt een Huis’, is te zien door het hele land met maar liefst 40 voorstellingen.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zondag 29 januari 2023, van 11:00 uur tot 11:45 uur 

Vreugderijkerwaard

zwolle, Overijssel (0.05km)  -  De Vreugderijkerwaard is een prachtige locatie voor een heerlijke wandeling of fietstocht. In dit typisch Nederlandse rivierenlandschap kom je de meest bijzondere flora en fauna tegen.

elke dag geopend 

Wandelen of fietsen in Zalk

zalk, Overijssel (1.57km)  -  Zalk is een dorp met eeuwenoude monumenten en wordt omgeven door natuurgebied het Zalkerbos. Perfect voor een wandeling of fikse fietstocht.

elke dag geopend 

Nationaal Park Drentsche Aa

amen, Drenthe (2.42km)  -  De Drentsche Aa is niet alleen een Nationaal Park, het is ook nog eens een Nationaal beek- en esdorpenlandschap! Maar, wat zal er dan allemaal te zien zijn?

elke dag geopend 

Monkey Town Zwolle

zwolle, Overijssel (3.07km)  -  Kom gezellig een dagje spelen bij indoor speelparadijs Monkey Town Zwolle en ontdek de uitdagende en veilige speeltoestellen. Monkey Town Zwolle heeft alles in huis voor een avontuurlijke dag.

elke dag geopend 

Indoor Ski Centrum Zwolle

zwolle, Overijssel (3.55km)  -  Oefen je skikwaliteiten bij Indoor Ski Centrum Zwolle! Op de hellingsimulatie leer je binnen no-time skiën en ga je voorbereid op wintersport.

elke dag geopend 

Rawwrr! Oog in oog met T. rex in Dinoland

zwolle, Overijssel (3.63km)  -  Dinoland is een avontuurlijke binnen- en buitenspeeltuin. Volg de spannende speurtocht langs meer dan vijftig levensechte dino's en graaf T. rex op uit het zand. In de wintermaanden deels open tijdens Winter Dinoland.

vandaag nog gesloten, geopend 2 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:30 uur 

Nederlands IJsbeelden Festival Zwolle

zwolle, Overijssel (3.65km)  -  Geniet van 17 december tot en met 5 maart van grote, realistische en unieke ijsbeelden op het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle. IJskunstenaars van over de hele wereld komen naar Zwolle om hun beste werk tentoon te stellen. Koop je tickets...

geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Vergaderen in Hotel Fidder in Zwolle

zwolle, Overijssel (3.69km)  -  Hotel Fidder is een fraai decor voor een zakelijke bijeenkomst in een gemoedelijke sfeer. Het familiehotel is herkenbaar aan de karakteristieke Jugendstilgevel.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 - 42 18 395 

Pathé Zwolle

zwolle, Overijssel (3.92km)  -  Je geniet in Zwolle van de nieuwste films bij Pathé. Een perfecte afsluiter van een dagje shoppen!

elke dag geopend 

Huur een bootje in Zwolle

zwolle, Overijssel (3.99km)  -  Verken Zwolle vanaf het water in een fluisterbootje van BoothurenZwolle.nl. Vaar zelf of met een gids door de grachten van de Hanzestad.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober 

Maak een rondvaart door Zwolle

zwolle, Overijssel (3.99km)  -  Maak een rondvaart door Zwolle en ontdek de mooiste plekjes van deze historische Hanzestad. Heerlijk in een open boot, met het zonlicht in je gezicht. Regent het? Geen nood, dan is de boot overdekt.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 30 oktober, 12:30 uur 

Escaperoom The Great Escape

zwolle, Overijssel (4.07km)  -  Rekenen, puzzelen, tactisch denken: The Great Escape in Zwolle heeft vier verschillende escaperooms. Elk met hun eigen zenuwslopende verhaal. En je hebt maar een uur om te ontsnappen!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Varen door de grachten in Zwolle

zwolle, Overijssel (4.08km)  -  Dobberen over de Zwolse wateren met De Otter! Bestuur zelf de boot of ga achterover zitten op comfortabele kerkbanken en bekijk Zwolle vanaf het water!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 29 04 36 37 

De Peperbus - Onze Lieve Vrouwetoren

zwolle, Overijssel (4.15km)  -  De Peperbus is al van ver te zien. Het is het bekendste bouwwerk van Zwolle. Beklim al haar treden en geniet van een prachtig uitzicht!

's zondags gesloten 

Het Vrouwenhuis Zwolle

zwolle, Overijssel (4.15km)  -  Het Vrouwenhuis in Zwolle herbergt na drie eeuwen geen bejaarde dames meer. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de authentieke kamers van het voorname huis.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 422 48 23 

Kinderboerderij Eekhout

zwolle, Overijssel (4.21km)  -  Neem een kijkje op Kinderboerderij Eekhout! De kleine kinderboerderij op het knusse Park Eekhout is een prachtige plek om een kinderfeestje te houden of dieren te bewonderen.

elke dag geopend 

Historisch Centrum Overijssel

zwolle, Overijssel (4.22km)  -  Kom alles te weten over de geschiedenis van Overijssel in het Historisch Centrum Overijssel.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Herman Brood Experience

zwolle, Overijssel (4.33km)  -  In de Herman Brood Experience duik je in het turbulente leven van de rock 'n roll-ster.

lang weekend (vr za zo) 

Academiehuis Grote Kerk Zwolle

zwolle, Overijssel (4.33km)  -  Breng een bezoekje aan het bekendste bouwwerk van Zwolle: de Grote Kerk. Bekijk het wereldberoemde Schnitgerorgel en de exposities, snuffel rond bij de duurzame boekenmarkt of drink een kopje koffie, terwijl de kinderen de kinderhoek induiken.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum de Fundatie - met prachtig uitzicht over Zwolle!

zwolle, Overijssel (4.34km)  -  In het prachtige Paleis aan de Blijmarkt bevindt zich Museum de Fundatie. Neem een kijkje in dit moderne museum in de Hanzestad en geniet van een prachtig uitzicht over de binnenstad van Zwolle.

's maandags gesloten 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Winterwandeling met snert in de Vreugderijkerwaard