Activiteiten vlakbij Coronaproof autopuzzel...

Fort Trivial, voor fun & teambuilding!

tijdelijke activiteit nieuwersluis, Utrecht, Fort Nieuwersluis  -  FORT TRIVIAL Kies tijdens je bedrijfsuitje voor dit populaire teambuilding programma dat leuk is voor jong en oud Stel je eigen spelprogramma samen en kies uit meer dan 25 spellen om zo jullie teambuilding op maat te organiseren. STRIJD...

geopend, woensdag 1 januari 2020 t/m woensdag 1 december 2021 

Fort Defender, test je behendigheid!

tijdelijke activiteit nieuwersluis, Utrecht, Fort Nieuwersluis  -  FORT DEFENDER Hoe goed ben jij met een op afstand bestuurbare mini Landrover Defender? Test deze skills op ons stoere 4x4 mini parcours met bruggen en een wip en nog veel meer.  COMPETITIE Natuurlijk ga je de competitie aan met je...

geopend, woensdag 1 januari 2020 t/m vrijdag 1 oktober 2021 

Buitenbioscoop film 1917

tijdelijke activiteit nieuwersluis, Utrecht, Fort Nieuwersluis  -  Boek nu tickets voor een geweldige filmavond onder de sterren op Fort Nieuwersluis op zaterdag 11 september, tijdens het Fortenfestival en Open Monumentendag. Laat je meevoeren in een indrukwekkend verhaal met de film 1917. Kaarten 7,50 pp.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 11 september 2021, van 20:00 uur tot 23:00 uur 

Ontdek Fort Nieuwersluis

tijdelijke activiteit nieuwersluis, Utrecht, Fort Nieuwersluis  -  Ontdek het verhaal van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en Fort Nieuwersluis! En maak een bomoefening van de Bescherming Bevolking mee in de commandopost in het fort. Boek snel voor zondag 8 augustus; er zijn nog maar 6 plekken beschikbaar!

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 8 augustus 2021, van 14:00 uur tot 15:30 uur 

Ontdek Fort Nieuwersluis

tijdelijke activiteit nieuwersluis, Utrecht, Fort Nieuwersluis  -  Ontdek het verhaal van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en Fort Nieuwersluis! En maak een bomoefening van de Bescherming Bevolking mee in de commandopost in het fort.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 19 september 2021, van 14:00 uur tot 15:30 uur