1

Activiteiten vlakbij Coronaproof autopuzzel...

Food la Route GOUDA!

tijdelijke activiteit gouda, Zuid-Holland, Turion Events - Food la Route (0.15km)  -  Meld je NU aan voor de 2de editie Food la Route editie in Gouda! Mis het niet:)

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 26 mei 2024, van 18::3 uur tot 22::3 uur 

Food la Route Hoofddorp

tijdelijke activiteit hoofddorp, Noord-Holland, Turion Events - Food la Route (0.15km)  -  Meld je NU aan voor zondag 26 mei!

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 26 mei 2024, van 18::3 uur tot 22::3 uur 

-in the spotlights-

Heroes Made in Asia

tijdelijke activiteit gorinchem, Zuid-Holland, Evenementenhal (2.66km)  -  Heroes Made in Asia is een tweedaags festival voor jong en oud, dat in het teken staat van Aziatische (pop)cultuur.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 24 februari 2024 t/m zondag 25 februari 2024, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Monddood. Politiek gevangen

tijdelijke activiteit poederoijen, Gelderland (3.56km)  -  Rijksmuseum Slot Loevestein organiseert met medewerking van Amnesty International de tentoonstelling: Monddood – politiek gevangen.

geopend, donderdag 30 maart 2023 t/m zondag 25 februari 2024 

Bezoek de Vestingdriehoek

gorinchem, Zuid-Holland  -  Stap aan boord van de veerpont en laat je meenemen door het prachtige gebied van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ontdek een eeuwenoud kasteel, maak een stadswandeling door Gorinchem en kom heerlijk tot rust in de waterrijke natuur.

De Memory Bricks van Gorinchem

gorinchem, Zuid-Holland (0.07km)  -  In Gorinchem liggen overal speciale doorzichtige Memory Bricks verstopt in de historische straatjes, die steeds een ander voorwerp bevatten. Vind ze allemaal met de speurtocht van de VVV.

-in the spotlights-

De Grote Toren van Gorinchem

gorinchem, Zuid-Holland (0.13km)  -  De Grote Toren op de Markt torent hoog boven Gorinchem uit. Een prachtige toren om te zien, maar nog leuker om te beklimmen voor een fraai uitzicht. Als je door de kerkdeur stapt kom je eerst in een stilteruimte waar het bijzondere kuntwerk De...

Brugwachtershuis In den Blowen Hoet

gorinchem, Zuid-Holland (0.2km)  -  Aan de Lingehaven van Gorinchem staat het bijzondere Brugwachtershuis In den Blowen Hoet. Niet het oudste monument van Gorinchem, maar wel een van de mooiste. En het meest gefotografeerde huis van de vestingstad!

Wilhelminapark Gorinchem

gorinchem, Zuid-Holland (0.4km)  -  Net buiten de zuidelijke vestingwal van Gorinchem, naast de veerboten, ligt het Wilhelminapark met speelveldje en strandje. Hier kun je even bijkomen aan het water van rivier de Merwede.

De Kruitmagazijnen

gorinchem, Zuid-Holland (0.48km)  -  In de zuidoostelijke vestingwallen van Gorinchem vind je twee kleine, volledig gerestaureerde kruitmagazijnen met dikke bakstenen muren en fraai gewelfde plafonds. Tegenwoordig kun je er gratis exposities bekijken.

Molen De Hoop Gorinchem

gorinchem, Zuid-Holland (0.55km)  -  Op de stadswallen van Gorinchem staat fier korenmolen De Hoop. Overdag een fraai gezicht, maar ook 's avonds. Dan wordt de molen verlicht door tientallen energiezuinige ledlampen.

De Dalemsluis

gorinchem, Zuid-Holland (1.81km)  -  Net buiten Gorinchem ligt de Dalemsluis uit 1814. Ooit werd het land rond Gorinchem met deze sluis onder water gezet als de vijand te dichtbij kwam. De batterijen die de sluis verdedigden zijn verdwenen, maar er staat nog wel een gebedshuis bij.

Korenmolen Nooit Gedagt

woudrichem, Noord-Brabant (2.42km)  -  Korenmolen Nooit Gedagt is de enige achtkante stenen stellingmolen in Nederland. Nog elke dag is de molen in bedrijf. In de bijbehorende molenwinkel koop je allerlei lekkers.

Visserijmuseum Woudrichem

woudrichem, Noord-Brabant (2.51km)  -  Woudrichem was altijd heel belangrijk voor de zalmvisserij. Het Visserijmuseum vertelt over de geschiedenis van de vissersplaats en toont bootjes, technieken en foto's.

A15 Karting

gorinchem, Zuid-Holland (2.54km)  -  Bij A15 Karting in Gorinchem is meer te doen dan karten! Zo zijn er ook activiteiten als paintballen, lasergamen en sumoworstelen.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Coronaproof autopuzzel kerstuitje


-advertentiepositie-