De zin van het leven REPRISE

tijdelijke activiteit meppel, Drenthe, Schouwburg Ogterop (9.62km)  -  Wishful Singing en Fokke Obbema gaan samen op zoek naar het antwoord op de vraag 'Wat is de zin van het leven?'

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 1 oktober 2023, van 14:30 uur tot 16:00 uur 

30+ Dancing Party Meppel

tijdelijke activiteit meppel, Drenthe, Studio2 (10.82km)  -  Studio2 organiseert een 30+ Dancing Party!

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 24 februari 2024 t/m zondag 25 februari 2024, van 20:30 uur tot 01:30 uur 

Recreatieterrein Zwarte Dennen

punthorst, Overijssel (0.09km)  -  Midden in de bossen van de boswachterij Staphorst ligt het heerlijke recreatieterrein Zwarte Dennen. Hier vind je fijne zandstrandjes en ligweides om te relaxen op zomerse dagen.

Zwembad De Broene 'eugte

staphorst, Overijssel (3.22km)  -  Neem een duik in één van de twee baden van Zwembad Staphorst De Broene 'eugte. Er is ook een spannende glijbaan en bij mooi weer is de ligweide de beste plek.

Informatiecentrum Kerkzicht

staphorst, Overijssel (5.19km)  -  Kom in Informatiecentrum Kerkzicht alles te weten over het reformatorisch geloof, de Dorpskerk Staphorst en de kerkgemeenschap.

Museum Staphorst

staphorst, Overijssel (5.23km)  -  In Museum Staphorst ontdek je alles over deze bijzondere plaats. Met traditionele kunst en een oude boerderij als locatie komt het mysterieuze Staphorst tot leven.

Het Grammofoonmuseum

nieuwleusen, Overijssel (5.6km)  -  Ontdek de geschiedenis van muziek en geluid in het Grammofoonmuseum in Nieuwleusen. Fonografen, grammofoons, elpees en toerenplaten: het is allemaal te vinden in dit Grammofoonmuseum.

Uitgaanscentrum Kisteman

staphorst, Overijssel (5.63km)  -  Kisteman: daar begint je weekend! In deze middelgrote uitgaansgelegenheid is het elke zaterdag feest voor jong en oud.

Beeldenpark De Havixhorst

schiphorst, Drenthe (5.88km)  -  Bezoek het Beeldenpark De Havixhorst in Schiphorst en geniet van de prachtige kunstwerken midden in de natuur. Ontdek de moderne figuratieve beeldhouwkunst.

Wijnproeverij in Zwolle

zwolle, Overijssel (6.94km)  -  Proef de lekkerste wijnen van over de hele wereld tijdens een wijnproeverij bij de historische Kasteelhoeve in Staphorst. Met liefde geselecteerd en zelf geïmporteerd van kleine wijnboerderijtjes!

Heuveltjesbosbad Balkbrug

balkbrug, Overijssel (7.79km)  -  Vier de zomer in het grote openluchtbad van Heuveltjesbosbad Balkbrug. Spring van de duikplank of zoef van de glijbaan. Genieten!

Intratuin Meppel

meppel, Drenthe (8.26km)  -  Zet de bloemetjes een heerlijk buiten en kom langs bij tuincentrum Intratuin Meppel. Intratuin Meppel verkoopt naast tuinbenodigdheden ook Roots.

Schouwburg Ogterop Meppel

meppel, Drenthe (9.63km)  -  Schouwburg Ogterop biedt voor ieder wat wils: van theater en cabaret tot dans en toneel. Een voorstelling bijwonen in Schouwburg Ogterop is voor iedereen een bijzondere herinnering.

Klimpark Hesselingen

meppel, Drenthe (9.97km)  -  Tokkelen, klimmen, klauteren en het parcours op grote hoogte bedwingen. Eng? Hoe gek je het maakt bepaal je zelf bij Klimpark Hesselingen.

Bad Hesselingen

meppel, Drenthe (9.97km)  -  Volop vermaak en ontspanning is te vinden in het subtropische zwembad Bad Hesselingen Meppel. Naast zwemmen ontspan je heerlijk in het saunaplein!

Pannenkoekenschip De Liberté

meppel, Drenthe (10.02km)  -  In het centrum van Meppel ligt een honderd jaar oude klipper afgemeerd: De Liberté. Ruige zeebonken zijn hier niet meer, maar wel heerlijke pannenkoeken.

Drukkerijmuseum Meppel

meppel, Drenthe (10.03km)  -  In het centrum van Meppel staat een monumentaal gebouw dat in 1995 omgedoopt is tot het Drukkerijmuseum. Beleef de drukkunst vanaf de prehistorie.

Museum De Wemme

zuidwolde, Drenthe (11km)  -  Ga mee terug in de tijd in museum De Wemme en bewonder de collectie oude handkarren en de expositie over Zuidwest-Drenthe. Maak ook een demonstratie tingieten mee!

Groepsverblijf de Baander

echten, Drenthe (11.21km)  -  Groepsverblijf De Baander is een heerlijke accommodatie geschikt voor iedere groep. Er is een open speelveld met een groot speeltoestel en een visvijver waar gasten mogen vissen.

Intratuin Zwolle

zwolle, Overijssel (12.31km)  -  Maak van de tuin een heerlijke plek om bij te komen. Intratuin Zwolle helpt iedereen graag een handje op weg.

Ikea Zwolle

zwolle, Overijssel (12.44km)  -  Ikea Zwolle is de nieuwste en dertiende vestiging van het Zweedse woonwarenhuis. Kom hier snuffelen tussen al die leuke meubels, accessoires en wooninspiratie!

Museum Thomas a Kempis

zwolle, Overijssel (13.66km)  -  In Museum Thomas a Kempis in Zwolle maak je kennis met de theoloog die het wereldberoemde boek 'De navolging van Christus' schreef.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Bosuilen van boswachterij Staphorst