Activiteiten vlakbij Speurtocht OERRR...

StoryTrail Theaterwandeling Zutphen

tijdelijke activiteit zutphen, Gelderland (3.62km)  -  Beleef de geschiedenis van Zutphen tijdens deze bijzondere stadswandeling met verhalenvertelster Henrieke.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 11 juni 2023, van 14:00 uur tot 15:30 uur 

Freijzer & Maat

tijdelijke activiteit zutphen, Gelderland (3.77km)  -  Twee sonates door duo Mariette Freijzer en Cathelijne Maat: Johannes Brahms en Dmitri Shostakovich.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 25 juni 2023, van 12:00 uur tot 17:00 uur 

Museum Boer Kip

zutphen, Gelderland (3km)  -  In Museum Boer KIP bekijk je de boerderij van schilder Herman Kip. Hier is alles nog net zoals in de negentiende eeuw!

geopend, in het weekend geopend 

Zwembad Rhienderoord

brummen, Gelderland (3.45km)  -  Relax in het Turkse stoombad, ren over de loopmat of kom lekker baantjes trekken. Zwembad Rhienderoord laat jong en oud genieten van het water!

elke dag geopend 

Museum Henriette Polak

zutphen, Gelderland (3.69km)  -  Museum Henriette Polak heeft met dit museum een unieke plek ingericht voor modern-klassieke schilderkunst en beeldhouwkunst. Er is werk te zien van onder meer Charlotte van Pallandt en Arie Schippers.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Stedelijk Museum Zutphen

zutphen, Gelderland (3.69km)  -  Het Stedelijk Museum Zutphen geeft een beeld van de geschiedenis van Zutphen en omstreken. Het museum heeft een grote collectie schilderijen en prenten, kerkelijke kunst enzovoorts.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Kinderboerderij De Schouw

zutphen, Gelderland (3.69km)  -  Kom naar Kinderboerderij De Schouw, bezoek het schaapsscheerdersfeest of vier je kinderfeestje op de boerderij!

elke dag geopend 

Natuurgebied Groot Soerel

voorst, Gelderland (3.76km)  -  Natuurgebied Groot Soerel laat het typisch Nederlandse landschap zien met akkers en graslanden, maar bevat ook een bijzonderheid: Een diepe poel uit de ijstijd.

elke dag geopend 

Wijnhuistoren

zutphen, Gelderland (3.78km)  -  Trouw houdt de Wijnhuistoren in Zutphen de wacht over de stad, al honderden jaren! Beklim deze indrukwekkende toren en geniet van het uitzicht over de stad en de omgeving.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Librije in de Sint Walburgiskerk

zutphen, Gelderland (3.8km)  -  Een beetje boekenliefhebber komt naar De Librije in de Sint Walburgiskerk in Zutphen. Snuif de geur van cultuur en oude boeken!

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Workshop bonbons maken - Bonbonatelier Janson

zutphen, Gelderland (3.81km)  -  Chocoholics likken hun vingers af tijdens een workshop bonbons maken bij Bonbonatelier Janson. Aan het eind van deze lekkere workshop heb je twee dozen bonbons voor thuis!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Broederenkerk

zutphen, Gelderland (3.82km)  -  De 14e-eeuwse Broederenkerk is een prachtig bewaarde kloosterkerk, waar je nu tussen de boeken kunt neuzen van de openbare bibliotheek. Misschien wel de mooiste bieb van het land?

's zondags gesloten 

Luxor Filmtheater Zutphen

zutphen, Gelderland (3.83km)  -  Filmtheater Luxor in Zutphen wil het culturele leven in Zutphen in stand houden. Ze bieden films en theater en balanceren op het snijvlak van vermaak en kunst.

elke dag geopend 

Museumwinkel Het Snoepje

zutphen, Gelderland (3.84km)  -  Wat een snoepje! Museumwinkel Het Snoepje is het zoetste winkeltje van Zutphen. Hier vind je wel 300 verschillende soorten snoep: van nostalgische lekkernijen tot buitenlands snoep in mooie verpakkingen.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

SuperSnack Zutphen en kanoverhuur

zutphen, Gelderland (3.89km)  -  Kom genieten van een heerlijk dagje varen op de rivier De Berkel! SuperSnack in Zutphen verhuurt ook kajaks en kano's.

geopend, elke dag geopend 

Koffie en Thee De Pelikaan

zutphen, Gelderland (3.89km)  -  In de Zutphense koffie- en theehandel De Pelikaan hangt een nostalgisch gezellige sfeer en de heerlijke geur van versgebrande koffie!

's zondags gesloten 

Kings & Queens - City Quest

zutphen, Gelderland (4.02km)  -  Ga op een spannende missie door de stad en verzamel onderweg zoveel mogelijk punten als team. Breng de omgeving tot leven d.m.v. augmented reality!

elke dag geopend 

Fluisterboot Zutphen

zutphen, Gelderland (4.04km)  -  De schipper van Fluisterboot Zutphen voert gasten mee door de grachten van Zutphen en de mooiste plekjes van de rivier de Berkel. Muisstil, zonder het gebrom van een motor!

geopend, elke dag geopend 

Speelparadijs Ballorig Zutphen

zutphen, Gelderland (4.13km)  -  Jump in de ballenbak, spring op de trampoline en klim zo hoog als je durft. Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar.

elke dag geopend 

Bioscoop Cinemajestic

zutphen, Gelderland (4.15km)  -  Een avondje film is bij Cinemajestic in Zutphen een hele belevenis! Duik in een film met je 3D-bril en het geluid komt van alle kanten op je af!

elke dag geopend 

Aan ontspanning toe? Knuffel met een koe!

voorst, Gelderland (4.21km)  -  Een levende knuffel van zevenhonderd kilo ligt te wachten op een omhelzing! Op de boerderij van de familie Boekesteijn mag iedereen knuffelen met een koe. Een bijzondere en rustgevende ervaring voor mens en dier.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 30 64 82 77 

Paintballworld

wehl, Gelderland (4.22km)  -  Niet schrikken, het zijn maar paintballs! Bij Paintballworld speel je met onbeperkte munitie in een nagebouwd dorp. Ga paintballen, lasergamen of airsoft in Wehl.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kasteel en park Rosendael

Kasteel en park Rosendael

Bestel gemakkelijk je tickets Landgoed Rosendael is een groene hemel op aarde. Bewonder mooie kunstwerken gemaakt van schelpen, ontwijk de verraderlijke Bedriegertjes en wandel door het verleden in dit prachtige kasteel.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Speurtocht OERRR dierenmanieren - Voorstonden