Beoordelingen Living Dinosaurs

aanfluiting
1 11111

Bezoekdatum: 08-05-2014

Datum beoordeling: 10 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zeer slecht. Veel te duur.Had veel mooier gekund met wat meer aandacht

Beoordeling gegeven door GFranken.

Kwalitatief uitermate teleurstellend
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 21-4-2014

Datum beoordeling: 21 april 2014

Reisgezelschap: gezin

De website belooft veel, maar er is weinig. Een hal met wat wat bewegende poppen. Na een kwartier sta je een illusie armer buiten. De langste route die je binnen aflegt is die naar het toilet, dat qua geur in menig derde wereld land beter geoutilleerd is. Het hele gebouw staat vol van de rare geurtjes, zodat je het gevoel krijgt dat een nieuwe generatie levende wezens elk moment kan opstaan. Hoewel we 2 kaarten van het AD hadden gewonnen en slechts een van de 2 kinderkaarten moest worden afgerekend door een fout van de kassajuf, vond ik de 9 euro die we kwijt waren nog verspild, omdat we maar liefst 2 uur moesten rijden. Much a do about nothing...

Beoordeling gegeven door Jansen.

afknapper
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 21-4-2014

Datum beoordeling: 21 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel te duur voor wat je ervoor krijgt. We stonden binnen 20 minuten weer buiten en hadden alles gezien. Workshops voor de kinderen: leuk idee, maar EUR 7,50 per kind bovenop de EUR 9 per kind entree? Beetje bizar.

Beoordeling gegeven door Tamara.

Stom, nep en saai
1 11111

Bezoekdatum: 1 maart 2014

Datum beoordeling: 12 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

Tja. €60,- lichter en een fikse teleurstelling rijker stonden wij met drie teleurgestelde kids binnen 20 minuten weer buiten. Deze organisatie is er alleen maar op uit in zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk geld te verdienen met de goedkoopste rommel die ik ooit heb gezien. Je kunt je geld beter uitgeven aan een van de mooie natuurmusea in Nederland! Reactie van de kids (6, 8 en 9 jaar)? "Stom", "nep" en "saai".

Beoordeling gegeven door Lies Je.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 09-03-2014

Datum beoordeling: 9 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

Wij vonden het heel erg tegen vallen. We waren er met 3 volwassenen en een kind van 3 jaar. We waren met een half uur al weer buiten. Het is super klein en je hebt het zo gezien. Voor de prijs zeker niet de moeite waard!!

Beoordeling gegeven door Samantha.

slecht
1 11111

Bezoekdatum: 4 maart

Datum beoordeling: 4 maart 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Twee uur reizen en een half uurtje binnen wat een sof

Beoordeling gegeven door Patrick .

weinig voor veel geld!
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 27-02-2014

Datum beoordeling: 3 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

Wij hadden er meer van verwacht. De mooie website zorgt voor hoge verwachtingen, maar kunnen niet waar worden gemaakt. De dinosauriers op zich zijn wel leuk, maar na 30 minuten heb je ze alle 19 wel gezien. Er zou ook een spectaculaire 3D film getoond worden...in een klein gefabriceerde ruimte, waar je op armoedige stoeltjes zit, als je al kunt zitten. Binnen 45 minuten stonden we weer buiten en € 32 armer. Ik had het nog wel oke gevonden als mijn zoon van bijna 5 het heel erg leuk had gehad, maar zelfs hij vond dat we alle dinosauriers wel heel snel hadden gezien! Hij was teleurgesteld dat dat alles maar was....

Beoordeling gegeven door Monique.

Geld verspilling
1 11111

Bezoekdatum: 23 feb 2014

Datum beoordeling: 25 februari 2014

Reisgezelschap: gezin

Zondag dacht ik een hele dag weg te kunnen gaan met mijn vriend, broeetje(3) zusje(9). Was €39,- entree kwijt. We zijn minimaal een half uur gebleven. Zonder van onze tijd en vooral van get geld. Er zijn daar minimaal 6 dino's te zien en veel informatie wat niet eens leuk is voor de kinderen. Ook dacht ik dat je daar wel 2 uurtjes of zelfs langer kon vermaken. De kinderen hadden het na een tijdje wel gehad. En zijn we maar naar monkey town gegaan. Daar hadden wij met zn 4 nog eens meer plezier. Geld verspilling!!!

Beoordeling gegeven door Shayen.

te duur
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 20 Februari 2014

Datum beoordeling: 20 februari 2014

Reisgezelschap: gezin

Echt prachtig om de dino's op deze manier te zien. Echter: - De kinderen waren in 10 minuten uitgekeken. - Voor knutselen werd 7,50 gevraagd. Prijs - kwaliteit verhouding NIET IN ORDE.

Beoordeling gegeven door Marjolein.