Fatbike tour op Schiermonnikoog UITagenda activiteiten

UITagenda Oisterwijkse Bossen en Vennen: bewonder Brabant op z'n mooist

Bekijk de activiteiten van Oisterwijkse Bossen en Vennen: bewonder Brabant op z'n mooist. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Online lezing over roofvogels Oisterwijk »

28-04-21 Laat je meenemen door roofvogelkenner Sylvia de Laat in haar verhaal over deze roofdieren. Majestueus bovenaan de voedselketen en toch zo kwetsbaar. Zeker in het broedseizoen.

Online excursie – Ontdek de weidevogels op het Rotterdams platteland Pijnacker »

29-04-21 Na het succes van onze winterexcursies, start Natuurmonumenten nu een reeks online excursies waarbij deelnemers mee worden genomen door de wereld van de weidevogels op het Rotterdams platteland en Midden Delfland. Excursiegids Frank neemt je mee door de gebieden en vertelt je over de beste plekken om weidevogels te spotten. En, wat is een weidevogel eigenlijk? Hoe herken je ze en zie je het verschil tussen een grutto, tureluur of kievit?

Ontdek de rododendrons van buitenplaats Gooilust in 's-Graveland 's-Graveland »

30-04-21 Wandel mee met de boswachter en ontdek de rododendrons op buitenplaats Gooilust in s-Graveland. Deze wandeling is voor volwassenen en duurt ongeveer 1,5 uur.

Fatbike tour op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

01-05-21 Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

OERRR Slikscharrelen »

01-05-21 Ga op avontuur in de schorren en slikken van de Oosterschelde en ontdek allerlei leuke dieren en plantjes die hier leven!