Hazy Weekender Festival UITagenda activiteiten

UITagenda Fort aan de Klop

Bekijk de activiteiten van Fort aan de Klop. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Rondleiding Duin/bunkertour Oostvoorne »

03-10-21 Prachtige wandeling door Oostvoornse duinen door de Stelling Biber onder leiding van een gids met informatie en bezoek aan diverse bunkers. Boek je tickets voor 3 okt. Dit is de laatste mogelijkheid van 2021 om deze bunkers te bezoeken.

Elektro-akoestische muziek van UniversalSound Utrecht »

03-10-21 Laat je anderhalf uur lang meevoeren op de esoterische sound van de gemproviseerde elektro-akoestische muziek van UniversalSoundShifts

Utrechtse Waterlinie Wandeltocht Utrecht »

09-10-21 Utrechtse Waterlinie Wandeltocht loop door het groen en langs de forten

Hardloopevenement Run & Roast Utrecht »

31-10-21 Als er een heerlijke burger op je staat te wachten, dan wil je toch best een mooie route van 5 of 10 kilometer rennen?

Rondleiding Ravelijn Bergen op Zoom »

31-10-21 Het Ravelijn Op den Zoom  is nog n van de weinige overblijfselen van de roemruchte vestingwerken van Bergen op Zoom.

Bij een bezoek aan dit vijfhoekig eilandje neemt de gids je mee terug naar tijden van belegering van de stad. Je daalt af in de kazematten waar de fascinerende geschiedenis van de vesting voor je uit de doeken wordt gedaan. Waartoe diende het Ravelijn? Wat zijn bastions, lunetten, mijngangen? En wat is de samenhang tussen al deze onderdelen van de vesting? Altijd benieuwd geweest hoe een kanon werkt en hoe ver je daarmee kunt schieten? Ze gaan het je allemaal vertellen.  

Belangrijk Vooraf reserveren is verplicht. Mogelijk tot 2 uur voor aanvang. Maximum aantal personen afhankelijk van actuele coronamaatregelen

Startpunt: ingang via de Korneel Slootmanslaan