Vergaderen in De Utrechtse Botanische Tuinen

Vergaderen in De Utrechtse Botanische Tuinen

De Tuinen bieden een unieke gelegenheid voor vergaderingen. Met een kleine groep kunt u prima terecht in het Tuincaf bij de entree, bij een grotere groep ontvangen we u graag in de Serre van het Kassencomplex. Het Kassencomplex toveren we bij speciale gelegenheden voor u om tot een unieke locatie voor uw feest. Er zijn bovendien verschillende terrassen, zodat u ook buiten kunt genieten van onze culinaire hoogstandjes. Maakt u gerust een afspraak om eens te komen kijken.

Speciaal voor de zakelijke klant zijn er goede vergadervoorzieningen met een auditorium voor presentaties. Deze Wachendorffzaal is een ruimte in het Kassencomplex die uitermate geschikt is voor presentaties. Er staan 60 stoelen in rijen en er zijn geen losse tafeltjes. Er zijn een diascherm en internetaansluiting aanwezig. Het is natuurlijk mogelijk het gebruik van deze ruimte met het gebruik van de Serre en eventueel de rest van de Kassen te combineren.

Tijdens openingstijden kunt u vrijblijvend even binnenlopen in het Tuincaf en naar de diverse mogelijkheden voor catering vragen. Voor een afspraak over een eerste bezichtiging van de beschikbare ruimtes, kunt u contact opnemen met mw. Christine den Das (botanische.tuinen@uu.nl, tel. 030-253 1826). 

Vergaderen in De Utrechtse Botanische Tuinen

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.