Rondleiding Kaaspakhuis

Rondleiding Kaaspakhuis

Het Kaaspakhuis Woerden is d plek waar alles op het gebied van kaas samenkomt. Beleef hier een echte kaas experience: leren, kijken, proeven en meer! Nergens in Nederland kom je zo dichtbij de kaas als in het hypermoderne kaaspakhuis!

Het jaren 30 pand aan de Emmakade in Woerden is volledig gerenoveerd. Op deze prachtige plek aan de haven van Woerden krijg je de kans om een kijkje te nemen in de keuken van het moderne kaasmaken en een kaas te belven tijdens de kaas experience.

Kaas experience
Beleef de kaasexperience, ook wel cheese experience: kijk live mee in de kaasmakerij, ontdek de finesse van het kaasmaken en zie hoe handelaren hun kazen opslaan. Jong talent wordt opgeleid in de kaasacademie. Ontdek de virtual reality omgeving en ga verkleed als heus kaasmeisje of boer en leg jouw persoonlijke cheese experience vast door een te gekke Woerdense kaasfoto te maken!
Kom jij het grote geheim van het rijpen te weten tijdens de kaasexperience?

Openingstijden
Het Kaaspakhuis is van maandag t/m zaterdag geopend voor bezoekers tussen 10.00 en 17.00 uur. Voor groepen is het Kaaspakhuis ook geopend op aanvraag buiten de reguliere openingstijden.
Iedere zaterdag wordt kaas gemaakt in de moderne kaasmakerij en kunnen bezoekers kijken hoe dit proces in zijn werk gaat.

Rondleiding Kaaspakhuis

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.