GPS speurtocht: De Formule


-advertentiepositie-GPS speurtocht: De Formule

» Let op: deze activiteit is voorbij «

GPS Speurtocht: De formule  

De Vesting Naarden was een belangrijke schakel in de geschiedenis en verdediging van Holland. Het roemruchtige verleden van deze prachtige middeleeuwse stad heeft uiteraard wel zijn sporen en littekens achter gelaten. Vesting Adventure neemt jullie graag mee voor een leuk avontuur door de geschiedenis van de Vesting Naarden. De GPS ontvanger geeft de route aan en zorgt dat jullie op de juiste locatie komen. 


De speurtocht: De formule is een spannende speurtocht waarbij je opzoek gaat naar diverse items die verstopt zijn op de vestingwallen en in oude bunkers(kazematten). Al deze items samen, zijn de oplossing voor een unieke formule die je samen met je team gaat oplossen. We starten op onze eigen locatie in Fort Q dit is geen echt fort maar een oude kanonbergplaats op het prachtige bastion Promers. Na het ontvangst en de uitleg ga je op pad. Deze tocht gaat over de wallen van de mooie vesting, met als hoogtepunt een zoektocht in de oude kanonkelders en luistergang uit 1674. Gelukkig hoef je hier niet in het donker te lopen en krijg je van ons nog een olielamp mee. De oude kanonkelders zijn al spannend genoeg.

De Formule is geschikt voor alle doelgroepen en een aanrader voor kinderfeestjes, familie of bedrijfsuitjes. Als extra aanvulling kunnen we nog een vragenlijst toevoegen met leuke, interessante vragen over de Vesting Naarden en Hollandse Waterlinie.

De afstand van de tocht is ongeveer 2.5 km en gaat over de vestingwallen, waarbij het hoogte verschil met steile trappen en hellingen moet worden genomen. Hierdoor is deze tocht avontuurlijk, maar niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De tocht duurt ongeveer 1.30 uur.

Leeftijd van 7 tot 77 jaar

Prijs vanaf 10 p.p

 Bezoek www.vestingadventure.nl

GPS speurtocht: De Formule
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.